Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

100 GL '72 mr-kilvissä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    100 GL '72 mr-kilvissä

    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=737216

    Tuli vastaan tuolla.. Aika siistin oloinen pirssi. Tekis melkein mieli hakee pois, vaikuttaa nimittäin minusta varsin kohtuuhintaiselta, eiköhän tuossakin tapauksessa, hyvin pidettynä, arvon muutos ole positiivinen.

  • #2
    Ai jumaliste ku on hieno sisusta! Todella terveen oloinen pirssi muutenkin. Olisiko niin että kilometritkin pitäisi kutinsa?

    Comment


      #3
      Meinasin että vois ihan kuriispäiten käydä vilkaisemassa kun tässä kotikaupungissa tuo(kin) majailee..

      Comment


        #4
        Jos noi kilometrit todella on 23 tuhatta, niin kyseessä on jo aika harvinaisuus ja hinta mielestäni halpa. 34:lle vuodelle 23 tkm tekee 676 km/vuosi.. 123 tkm olisi sekin vielä vähän. Ainakin herää kysymys että millainen historia ja omistajat autolla on ollut jos se on seissyt suurimman osan ajastaan. Hienolta näyttää joka tapauksessa.

        Jos autoa käyt katsomassa niin kyllä sen pitäisi kunnon puolesta olla käytännössä uutta vastaava joka puolelta.

        Comment


          #5
          Kävin kattoos ja koittaas, todella hyvin kulki ja auto oli komea. Nyk. omistaja oli ostanut auton käsittääkseni ensimmäisen omistajan pojalta "projektina" ja on sitä sitten vuosien varrella laitellut kuntoon. Sisusta ei ollut alkuperäinen, mutta kuitenkin todella lähellä sitä. Konetta oli rempattu ja vaihteisto toimi täysin moitteetta. Maalipinta oli hyvä ja kromit melko hyvässä kunnossa, muutama lista tosin kaipaisi hieman huoltoa. Autolla on ajettu 123000km. Siellä oli radio, joka toimi, ja sitten joku ilmeisesti jälkiasenteinen moottorinvalvontasysteemi. Kuitenkin varmaan siltä ajalta kun auto on ollut uusi. Hauskana yksityiskohtana ronalin valmistamat 15" aluvanteet 70-luvun alkupuolelta.


          Onko tuo mallina kuinka harvinainen? Museoarvoa sillä ei paljoa näy vielä olevan, mutta entä tulevaisuudessa? Ei ainakaan paljoa löytynyt Saksasta & Ruotsista noita kaupan. Netistä löydettyjen tietojen mukaan ovat yleisesti ottaen vain ruostuneet pois.

          Comment


            #6
            Millainen tuo moottorinvalvontasysteemi oli, ei siis pelkkä eco-mittari tms? Yhdessä pari vuotta uudemmassa satasessa tuollainen eco-mittari on tullut vastaan...

            Comment


              #7
              Economy-mittarit on mun mielestä vasta C2:ssa. C1:ssä on ne ihan tavalliset varoitusvalot mittaristossa ja computer-diagnoosipistoke moottoritilassa, ei muuta.

              100 GL on se paras malli, eli siinä mielessä hyvä, mutten osaa sanoa onko kuitenkaan erityisen harvinainen. Ainoat Audit joilla on museoarvoa, taitaa olla 100 Coupe ja nyttemmin Ur-Quattro. Muut mallit menee varmaan aika samaan massaan, paitsi että erikoisvarustellut ja "paremmat" mallit on tietty halutumpia. Esim. B1 80 GTE ja 80 & 100 CD-mallit. Audin perusmallitkin on ainakin Suomessa kuitenkin harvinaisia jos vertaa saman aikakauden Taunuksiin, Volvo 140-sarja, Mersu W108 ja W123. Bemaritkin on varmaan yleisempiä.

              Mutta mitä nyt olen tota omaa 100 GLS:ää yrittänyt kaupitella niin kiinnostus on aika tasan tarkkaan nolla.. Sitten kun viisipyttyiset quattrot tulevat museoikään, niin ehkä Audeillekin tulee joku kiinnostavuusaste.

              Comment


                #8
                Mä tässä vain pohdin että mikä nyt olisi kiva pirssi, yhtenä ehdokkaana tuon satkun lisäksi olis Volvo 164 tai Amazon farmari.. Audi kiinnostaa ja Volvo kiinnostaa..

                Comment


                  #9
                  Se näkemäni economy-mittari saattoi olla myös lisätty kyseiseen C1:een jälkikäteen. Keskikonsoli mittaristoineen pitäisi löytyä vielä rompekasasta. Muistaakseni mittari näytti kuitenkin yllättävän hyvin istuvan kokonaisuuteen eli oli kuin orkkislisävaruste (?). Suht simppeli laite oli kuitenkin. Oisko ollut imusarjassa reikä, jossa joku ruuvi reikineen ja siitä paineletku tms etiäppäin mittariin. Voin muistaa tuon kyllä väärinkin, kun ei ole myöskään tarkempaa tietämystä miten vastaavat mittarit on yleensä toimineet. Täytyy katsoa tarkemmin kun pääsee kasalle.

                  Tuota Heksin komiaa audia on kyllä tullut nettiautostakin seurailtua, kun tarvisi ehkä kakkosautoa perheenlisäyksen myötä. Rullavyöt takapenkillä olis kova sana ja ne C1:stä puuttuu. Jos ensi viikolla Tku-JKL välin ajaessa koukkaisikin Hartolan kautta, heh!

                  Mutta kyllähän tuo Audi omasta mielestäni hakkaa 164:set ja amazonit mennen tullen, mutta tietty makuasia. Enpä tiedä mahtaako Suomesta edes vastaavaa vähän ajettua 164:sta löytää. No myönnetään, että nettiautossa näyttäis yksi nätti olevan Salossa kaupan. Satkulla saa ainakin tasasta kyytiä, joten täytyy suositella :o)

                  Comment


                    #10
                    Tuota Heksin komiaa audia on kyllä tullut nettiautostakin seurailtua, kun tarvisi ehkä kakkosautoa perheenlisäyksen myötä. Rullavyöt takapenkillä olis kova sana ja ne C1:stä puuttuu. Jos ensi viikolla Tku-JKL välin ajaessa koukkaisikin Hartolan kautta, heh!
                    Tervetuloa. :) Esittelen autoa mielelläni vaikka muuten vaan. Se on kyllä seisonnassa että en viitsi ajella, mutta 4-tieltä n.1,5 km koukkaus. Ei oo paha. :)

                    Comment


                      #11
                      Eco-mittari

                      Tuli käytyä romukasalla tiistaina katsomassa eco-mittaria. Olipa muisti tehnyt tepposet. Selvä jälkiasennushan se oli, vieläpä karkealla kädellä tehty.

                      Niin juu ja vielä. Keltaisessa pörssissä näyttäis olevan 100 S coupe-projekti kaupan. Tai kai sen nopeimmat on jo huomanneetkin.

                      Comment


                      • #12
                        Nyt oli toinenkin MR-Audi 100 myynnissä Nettiautossa:

                        http://tinyurl.com/ff2fv

                        Jos todellakin on kyseessä museoauto kuten myyjä väittää minua häiritsee todella pahasti jälkiasennus-muovipeilit sekä karseen näköiset muovikapselit. Muuten näyttää minun silmissäni suht' asialliselta.

                        Comment

                        Working...
                        X