Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

typ81 90:n etuvalot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    typ81 90:n etuvalot

    Elikäs pitäs käydä tuolta marmoritiskiltä tilailemassa uudet heijastinpinnat noihin vanhuksen etulyhtyihin, kun on nuo nykyset niin hapettuneet. Kattelin tossa albumista notta on tehty sekä cibie- että hella-merkkisenä, niin että osaiskos joku hieman valottaa onko noilla minkälainen ero todellisuudessa?? Eli ostaakko kalliimmat (ja paremmat?) vaiko halvemmat? Niin ja onko ne heijastimet muodoltaan samanmoisia vai onko toisen kiinnityslirpake 2,7mm eri kohdassa ku toisen (eli ei käy ristiin runko ja heijastin)?

    Ja kuskin puolelle pitäisi löytää ehjä koko umpio tai edes runko, kun on neljästä kiinnityskohdasta kolme ihan päreinä. Olisi tarkotus releyttää samalla nuo valot niin näkee taas kulkea ja saisi taas vanhusta entrattua hieman ehommaksi.

    Myös V8-tyylisille kokopunaisille takavaloille olis kiinnostusta tai vaihtoehtoisesti 100 sport-mallin punaisille valoille mustalla keskipaneelilla (muistaakseni oli sellainen typ44 malli?).

  • #2
    Mulla oli aikanaan toisella puolella ilmeisesti Cibie (en löytänyt umpiosta valmistajaa) ja toisena Hella. Mikäli niinkuin olettaa sopii, umpioiden kuuluisi olla aikalailla toistensa peilikuvat, mutta silti niissä oli eri valmistajien välillä juuri noita hiuksen hienoja eroja. Eivät näy ulospäin, mutta juuri minkään sisäisen osan en usko ristiin sopivan.

    Motonet muuten kertoo tällaista:
    90 84--4.87 H4+H1-umpio vasen. . . . . . . . . . . . . . . 50-1137 169.90 ???
    90 84--4.87 H4+H1-umpio oikea. . . . . . . . . . . . . . . 50-1138 169.90 ???

    Noihin lisäpitkiin 100w hehkut releytettynä, niin valoteho on yllättävänkin hyvä. Toki umpio ei noilla ainakaan paremmaksi muutu.

    Comment


      #3
      Eli vissiin niin kuin arvelinkin. Itellä on muistaakseni cibiet ja niihin oli tietenkin ne kalliimmat osat tuolla marmoritiskillä. No eipä tuo nyt maailmoja kaada ja on nuo valot kuitenkin niin tärkeät. On se vaan paljon mukavampi ajella kunnollisilla valoilla. Tuolta motonetistä joskus kyselin ja epäilivät etteivät enää saisi niitä. Meinasi myyjä ettei niitä oo kukaan moneen vuoteen kyselly saati tilannu. No pitää vielä varmistaa ne omien umpioiden merkit ja katella se toinen umpio jostain purkaamolta, kun siellä niitä ainakin netin mukaan tuntuu aina olevan. Sitte tiskiltä uudet heijastimet ja eiköhän niillä sitte pärjäile.

      edit: Niin ja kiitos Jukalle infosta. Eipähän tuu pihisteltyä turhaan ja sitte todeta osat vääriksi.

      Comment

      Working...
      X