Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vinkkejä vanhan Audin ostajalle

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Vinkkejä vanhan Audin ostajalle

    Tarkoitus olisi hommata vm -86 Audi 80 Turbodiesel edullisesti. Kyselisin vähän vinkkejä mihin osiin autossa kannattaa ostotilanteessa kiinnittää erityistä huomiota, kun ei ole Audeista paljoa aikaisempaa kokemusta. Tavoitteena on kunnostaa ihan kunnon ajopeli alle, mutta ihan loppuunajettua vikapakettiakaan en haluaisi ostaa, eli moottoriremonttiin ei olisi ihan heti alussa mukava ryhtyä.

  • #2
    Ainakin näin äkkiseltää vastattuna niin ohjaustehostime vuodot, moottorin kannakekumit ( reirusti vaa heiluttaa mottia ja testaa ), kampiaskelin etummaine stefa. Korista kannattaa ainakin tsekata takalokarit tarkasti ja varsinkin takapuskurin kohdalta. Nuo nyt tollasia erityiskohtia.

    Comment


      #3
      Kiitos, pitää kiinnittää noihin huomiota.

      Comment


      • #4
        Kiinnitä eritystä huomiota vedenlämpötilaan ja siihen että onko vesiletkut kovat kuin sulhaspojan "lemmenruisku"- nimittäin jos letkut on kovat kuumassa koneessa niin taatusti on kansiremontti edessä-ja pian!!!!! kokemusta on työnpuolesta useammastakin TD Audista-jos auto on varustettu coolerilla niin sitten on hieman kestävämpi toi kansi!

        -kansivaivat yleisiä
        -kampiakselin isopultti löystyy , jollei ole uusittu kun se on avattu.
        -ovenkahvat ja ikkunamekanismit hajoilee heikkouttaan/vanhuuttaan
        -mittaristo ja anturi vikoja

        Comment


          #5
          Moottori on nyt viikon käytön jälkeen mielestäni hyvässä kunnossa, hehkuttaa hyvin eikä mitenkään paljoa savuttele. Kuskinpuoleinen ovenkahva oli ainoa joka toimii kunnolla. Testasin vesiletkut eikä sulhaspojan "ongelmia" löytynyt. Pissapoika kärähti aika pian, joten se on projektin ensimmäinen kunnostuskohde.

          Comment


            #6
            mulla on ittelläni 86' coupe gt josta levis ilmeisesti tulppien ohjausmoduli 2pvä ajon jä
            lkeen vaihtaisin sen mut kun en löydä sitä mistään :'(

            Comment


            • #7
              löytyy vänkärin puolen jalkotilasta, hanskalokeron takana. Maksoi muistaakseni 50e uutena. Myös viallinen diodisilta saattaa aiheuttaa noita käsittämättömiä kipinän katoamisia..

              Comment


                #8
                juu kyl mul uus siihen on jo... makso joku 20-30?.. mut kiitos tiedosta et se on siel.. pääsen korjailee kuhan pääsen töist himaan...

                Comment

                Working...
                X