Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

2-ovinen Typ43 100 myynnissä autoliikkeessä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    2-ovinen Typ43 100 myynnissä autoliikkeessä

    Pisti silmään Lahden Erikoisautossa myynnissä oleva _2-ovinen_ Typ43 Audi 100:

    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=378509


    Kenelläkään mitään tietoa auton historiasta? Kunto näyttäisi olevan päällisin puolin varsin hyvä, tosin sitten hintakin Saksan nykytason mukainen.

    Lähinnä heräsi kysymys, että montakohan noita oikeasti mahtaa Suomesta löytyä? Omassa tallissa majailee vuoden -78 -mallinen alkuperäiskuntoinen 1.6-litraisella koneella oleva vastaava kaksiovinen ja parista muusta yksilöstä olen kuullut, mutta aika harvinaisia ilmeisesti ovat kuitenkin. Sen varmaan ainakin saisi selvitettyä, kuinka monta 2-ovista on tullut maahan maahantuojan kautta?

    Vanhempaa satasta (-69-76) löytyy Suomestakin jo "huomattavasti" enemmän kaksiovisena, mutta kyse on siis nimenomaan Typ43-korista eli vuosimalleista -76-82.

    #2
    No huh hei! Tuotahan pitää lähteä katsomaan. Suomestakin näköjään löytyy tällaisia tallien aarteita. Tuo on jo saksan mittapuulla varmasti todella harvinaisuus, jos kyseessä on entisöimätön auto ja kilometrit nuo 83 tkm.

    Comment


      #3
      No niin, tulin juuri autoa katsomasta. Auto on valmistettu lokakuussa -76, eli melko alkupäästä tuotantoa kun valmistus alkoi kesäkuussa. Luovutus omistajalle toukokuussa -77. Auton tarina on klassinen, eli ensimmäiseltä omistajalta, ei ajettu talvisin ja pidetty tallissa. Kotipaikka Helsinki. Perikunta myy nyt auton.

      Kunto on autossa aivan yhtä hyvä kuin mitä kuvat antaa ymmärtää. :) Aivan kuin olisi tutkaillut jotain muutaman vuoden ikäistä vaihtoautoa. Maali näytti alkuperäiseltä, kuten muukin auto roiskeläppiä ja kumimattoja myöten. Valoviiksetkään eivät olleet harmaantuneet, mikä on tapana. Alusta myös asiallisen näköinen. Ruostetta ei näkynyt missään, keulassa vähän kiveniskeämiä ja takapyörien takana pellissä maali lohkeillut alueelta, jota roiskeläpät ei suojaa. Konehuone siisti ja ruosteeton.

      Moitteet kuskin penkistä, jonka verhoilun läpi puskee selkänojan täytettä, eli pisteleviä "karvoja". Omassani oli sama vaiva kunnes verhoilutin penkit kokonaan. Verhoilut muuten moitteetomat. Virtalukko oli myös jotenkin kummasti painunut sisään, tai sitten sitä ympäröivä suojus vastaavasti ulospäin.

      Huoltokirja oli täydellinen, ja leimoja oli tasaisesti noin viiden tuhannen välein. :) Öljyt "lihaliemen kirkaat", ja vaihdettu 1000 km sitten.

      Eipä tämä auto myyntipuheita tarvitse ? kunto puhuu puolestaan jos sitä menee katsomaan...

      ps. jos joku haluaa kuvia, niin voin sähköpostata

      Comment


      • #4
        Uskomattoman komea auto. Tuo hintalappu pitää onneksi meidät tavalliset renkaanpotkijat loitolla, toivottavasti löytää tiensä jollekin sen arvon tuntevalle harrastajalle.

        Comment


        • #5
          ps. jos joku haluaa kuvia, niin voin sähköpostata
          Laitappa kuvia tulemaan kaunottaresta.

          Comment


          • #6
            Itse bongasin viime viikolla juurikin tuollaisen audin paikkaliskaupan pihalla.
            Aluksi mietein, että mitä ihmeellistä tuossa on, kunnes hokasin että takaovet puuttuu.

            Comment

            Working...
            X