Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Typ81 kuskin penkin selkänoja

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Typ81 kuskin penkin selkänoja

    Onko kokemuksia selkänojan säätöpyörän pettämisestä ? Auto oli asentajaharjoittelijan hoivassa mm. takajarrujen herkistelyn merkeissä, ja tämä ilmeisen vahvaselkäinen kaveri oli polkenut jarrupoljinta sillä seurauksella, että selkänoja oli antanut periksi n. 20-30 cm, eikä noussut enää säätöpyörästä pyörittämällä, ainoastaan pieniä muovinpalasia putosi lattialle. Onko siihen rullahässäkkään vaihdettavissa yksittäisiä (muovi)osia, jos nyt sattuisi saamaan käsiinsä ehjän säätömekanismin.

    #2
    On kokemusta coupen vastaavasta. En kyllä millään tavalla muista, miten korjasin.

    Comment


      #3
      Siellä oli coupessa muistakaseni kolme metallista ratasta ja uloimmassa oli tuo muovinen säätöpyörä. Itselläkin se on sillä hilkulla että koska menee kokonaan palasiksi, rupeaa muoviosat luovuttamaan kun teräkset on toisella kierroksella kunnostettu. Mutta jostain vaan ehjö säätöpyörä niin sen sai muistaakseni aika helpostikkin vaihdettua kyllä.

      Comment


        #4
        Mulla olis pari kakkoskori golfin selkänojaa. Niissä voisi olla käypäsiä osia. Ainakin istuinosa oli hyvin sopiva coupeen. Ovat täysin joutilauta moiseen tutkimustyöhön.

        Comment


        • #5
          Kuinkahan joutilaat sais junailtua Treelle ? Paljonko Porista on matkaa Pyhärantaan, nuori polvi saattaisi olla viikonloppuna silläsuunnalla liikenteessä.

          Comment


            #6
            Selkänojat ovat Raumalla, joten Porista Rauman kautta Tampereelle tekee tunnin kierron (80km). Jos ei nyt natsaa, niin marraskuun lopulla on tarkoitus vierailla Tampereella.

            Comment

            Working...
            X