Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 100/200 osien saatavuus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 100/200 osien saatavuus

    Olen tässä etsiskellyt 'uutta' harrastekuljinta jo jonkin aikaa ja Audilta löytyi yksi mielenkiintoinen ehdokas. Alunperin Audi 100 Avantq -85 josta myöhemmin rakennettu LMS(?) Audi 200(vm. 1990) 20v 3B-moottorilla.

    Tekniikanvaihdot on aina hieman epäilyttänyt, mutta ajattelin kerrankin olla avarakatseinen varsinkin kun kyseessä olisi harrastekuljin.

    Audi on tuntematon merkki niin harraste- kuin käyttöautonakin joten lähinnä tiedustelisin, että kuinka noihin hieman vanhempiin Audeihin saa vielä varaosia? Saako ihan Suomesta vai meneekö ulkomailta tilailuksi vai saako vain toisesta samanlaisesta? Lähinnä kiinnostaa nuo mainitut Audi 100/200 - mallit. Nykyiseen harrastekulkineeseen olen tilannut liki kaikki osat ulkomailta joten se ei ole ongelma.

    #2
    Ulkomailta saa osia ja myöskin kotosuomessa olevista varaosaliikkeistä.
    Joitain erikoisia osia joutuu metsästämään, kun niiden valmistus on lopetettu.

    Ja etkasta on iso apu, kun selvittelee vastaavuuksia yms. Alkupään V8:sta ja 100/200:n käy osat tuohon katselemaasi kulkineeseen.

    Comment


      #3
      Aika hyvin tuntuu löytyvän osia lötköön. Osaltaan tuohon auttaa yhtenevyys seuraavan korimallin kanssa ja toisaalta kokolailla robusti kokonaisuus. Myös käypäsiä purkuosia on liikkellä jonkin verran.

      Comment


        #4
        Miulla olis yksi ehta '90 200 20V avant puolijoutilaana, jos hankintapaniikki iskee. ;-)

        Comment

        Working...
        X