Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mistä löytyisi vag alkuperäisiä verhoilukankaita?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mistä löytyisi vag alkuperäisiä verhoilukankaita?

    En tiedä onko tämä oikealla alueella ja onko sopivaa keskustella "väärästä" merkistä, modet siirtänevät/poistavat jos ei ole. Mutta ajattelin kysellä täältä vanhempien autojen kanssa pelaavilta, josko jollakin olisi tietoa, mistä voisi kysellä vanhempien vag:laisten alkuperäisiä verhoilukankaita?

    Kyseessä ei ole mikään todellinen oldtimer, mutta itselläni on hitaasti etenevä vaarin vanha -88 vw golf II käytön ohella työn alla, jota olen alkanut pikku hiljaa ehostelemaan. Tarkoitus olisi laittaa autoa alkuperäisyyttä kunnioittaen hiukan mukavammaksi käyttää ja nyt olisi kova hinku hommata siihen golf gti:n originaalit recaron etupenkit, joita kyllä löytyy myynnissä. Ainoana harmina on, että ne ovat yleensä todella ryöttäisessä kunnossa eikä niitä ole koskaan valmistettu autossani olevalla verhoilukankaalla. Auto on 138tkm ajettu ja sisältä käytännössä virheetön, joten haluaisin verhoiluttaa tulevat penkit samalla alkuperäisellä kankaalla kuin muukin sisusta on.

    Kertokaa ihmeessä jos teillä on tietoa, kiitos!

    #2
    Asiantuntevilla autoverhoomoilla voi olla kontakteja ja kanavia mitä kautta hankkia alkuperäisiä verhoilukankaita. Audini penkkien verhoilija mainitsi että bemariin olisi löytynyt alkuperäisiä kankaita. Audiin ei tietenkään. Kakkosgolffi on siinä mielessä helppo harrastaa, että uusia osia noihin tuntuu olevan hyvin kaupan. Ehkäpä verhoilujakin.

    Ei tästä tainnut olla paljoa apua, mutta kannattaa siis varmaan kysellä autoverhoomoiden kautta :)

    Comment


      #3
      Tähän sopiikin hyvin pieni positiivinen uutinen. Saksassa kun tuli vierailtua audin classic partsin osastolla, niin siellä oli uusiotuotantoa audin quattro tekstisistä kankaista (ja eri variaatiot mm. kirjaimista ja sävyistä). Edustaja kertoi, että valikoimaa kasvatetaan tarpeen mukaan (ei sitova lupaus, mutta lupaavaa kuitenkin)

      Eli vw:n ja audin classikeista kannattaa kanssa kysyä.

      Comment


        #4
        bemariin olisi löytynyt alkuperäisiä kankaita.
        Bemariin löytääkin. Kankaiden lisäksi ihan valmiita päällisiäkin saa marmorilta lähes pilkka hintaan Audiin nähden.

        Comment


        • #5
          Ok, ja kiitos. Tuossa oli puhetta myös nykyisten penkkien verhoiluiden käyttämisestä toisissa penkeissä. osaava verhoilija saanee myös tuolla taktiikalla hyvää jälkeä aikaan, siis käyttämällä näkyviin paikkoihin vanhojen verhoilujen paloja ja tarvittaessa joihinkin muotoihin lisäämällä lähes vastaavaa kangasta. Tuossa olisi sekin etu, että muu sisusta ei näyttäisi sitten vanhalta, kun etupenkit olisivat pakasta revityt. Mutta katsotaan ja tutustutaan lisää...

          Comment


            #6
            Tällainen on tullut joskus vastaan: http://www.karkelo.com/index.php?page=autokankaat

            Comment

            Working...
            X