Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Boschilta verkkopalvelu museoautoharrastajille

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Boschilta verkkopalvelu museoautoharrastajille

    Boschilta on tullut mielenkiintoinen palvelu. Moderaattorit voisi ehkä laittaa tämän topicin tänne Wanhojen puolelle stickyksi..

    Varaosia vintage-autoihin
    Bosch perusti vanhojen autojen virtuaalisen varaosamyymälän

    ? Vaihtoehtoisia lähteitä varaosille, joita ei enää ole saatavilla
    ? Vanhoja varaosia voi nyt löytää ilman vaivalloista etsintäoperaatiota
    ? Valikoima kolminkertaistui Boschin klassisten varaosien myymälässä

    Bosch Esitronic-ohjelmisto autokorjaamoille tarjoaa päivitettyä tietoa diagnostiikasta, vianetsinnästä, huollosta ja ylläpidosta. Ohjelmistoa hyödyntää jo yli 60 000 korjaamoa eri puolilla maailmaa. Nyt Esitronicin tarjoama palvelu on laajennettu kattamaan myös klassikko- ja retrohenkiset-autot.

    Aiemmin Esitronicin avulla varaosia vanhoihin autoihin etsineen tulos on usein ollut "ei enää saatavissa". Tämä saattoi johtua siitä, ettei osaa enää ole valmistettu tai siitä, ettei osaa enää löytynyt tukkumyyjän varastosta.
    Osia kuitenkin on saatavilla Bosch Automotive Traditionin perustamassa Bosch Classic Parts Supply -klassisten varaosien myymälässä.

    Esitronic-ohjelmisto ja eBay-verkkomyymälä on linkitetty yhteen, mikä helpottaa ja nopeuttaa varaosien löytämistä huomattavasti. Pääosin Bosch Esitronicista linkitetään yli 20 vuotta vanhoja tuotteita Bosch Classic Parts Supply -klassisten osien myymälään.

    Tarjolla oleva varaosa näkyy verkkokaupassa huomautuksella "CSA: Classic Shop Also." Yhdellä hiiren klikkauksella käyttäjä pääsee Bosch Automotive Traditionin kotisivuille ([COLOR=#07519a]www.automotive-tradition.de[/COLOR]) ja sieltä eBayn verkkokauppaan ostamaan tarvitsemansa osan. Linkityksen kautta vanhojenkin autonosien saanti on helpottunut ja nopeutunut huomattavasti. Näin autohuoltamotkin säästävät aikaa ja vaivaa vanhojen osien etsimisessä.

    Boschin klassisten autonosien tarjonta jatkuvassa kasvussa eBayssäBosch Automotive Tradition perusti Boschin klassisten autonosien myymälän eBayhyn vuoden 2007 lopussa. Vuonna 2008 kaupassa on vieraillut jo noin 80 000 kävijää ja viime vuonna kävijämäärä jopa kaksinkertaistui. Samanaikaisesti tuotevalikoima kolminkertaistui.

    Tällä hetkellä liikkeessä on 2 700 tuotteen valikoima 18 eri kategoriassa. Myös teollisuuspartnereiden määrä lisääntyi vuonna 2009, mikä laajensi tuotevalikoimaa arvokkaampiin tuotteisiin aina ajoneuvojen huollosta ja voiteluaineista erilaisiin rengas-kategorioihin. Saksan lisäksi kauppa toimii nyt myös Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Espanjassa.

    Osia, asiantuntemusta ja intohimoa vintage-autoilijoille

    Bosch Automotive Tradition on palveluntarjoaja vintage-autointoilijoille. Boschin klassisten autojen osasto, Bosch Classic Division, tarjoaa varaosia ammattimaisesti esimerkiksi pitkäaikaisista varastoista ja vanhempien varaosien uuden, laatuvaatimukset täyttävän tuotannon kautta.

    Varaosia saa tukkumyyjiltä, Boschin huoltokeskuksista sekä autovalmistajien klassisilta osastoilta. eBay toimii yhtenä Boschin klassisten varaosien jakelukanavana. Klassikkointoilijat voivat myös päästä käsiksi vintage-dokumentointiin, korjausohjeisiin ja varaosalistauksiin Boschin Automotive Tradition -sivuston kautta.

    Lähde: http://www.bosch.fi/content/language.../5764_6314.htm
    Viimeksi muokannut TeroPee; 21.4.2010, 17:44.

    #2
    http://cgi.ebay.de/0241155500-5-Zuen...item19ba4f52d3

    Comment

    Working...
    X