Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

typ81/85 Lasinnostimen vaijeri

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • typ81/85 Lasinnostimen vaijeri

    Quattrosta lasinnostimen vaijeri hajalla sähköinen malli kyseesssä mistä vois ruveta kyselee? uutta tuskin saa tai pitää ruveta vuolee kultaa.. onks kellää mitää hajua jos sais metri kamasta tehtyä.. 200 audin etuovien sähkösistä lasinnostimista sais näillä näkymin aihiot ois se keskimmainen nippa valmiiks ja pituus näyttäis riittävän

  • #2
    Saksan Ebayssä nuita on on tasaisin väliajoin myynnissä jos ei kiinnosta alkaa askartelemaan.

    Comment


      #3
      jenkki-ebayssa oli ainakin vuos sitten vielä tarjolla uusia nostimia, ainakin takaoviin.

      Comment


      • #4
        ebaysta noita on tullut katottua aika huonosti on ollu kyseistä osaa jos on ollu ollenkaa.. mites teppo muute näihin saa siun kautta uusia osia?

        Comment


          #5
          Noihin on enää varsin huonosti osia saatavissa

          Comment


            #6
            Taisin kolmekin kertaa omat nostimeni korjata ja lopputulos oli aina sama - lasi jumissa. Lopulta löysin harrastetoverilta paremmin toimivat ja olen varoen käyttänyt. Uusia ei saa.

            Kuvat

            Comment


            • #7
              joo meikäläisellä kävi kans just tuollain et tuo muoviholkki on pettäny ja vaijeri tuhannen mutkalla eli tuon holkin kun tekis alumiinistä ja vaipat ym saa ihan metri kamasta, rullat ja moottorit näyttäis saavan typ44 korisesta mut nyt jos sais tiedettyä mitä materiaalia ne vaijereissa olevat nipat on jos koittais prässätä niitä tai juottaa jollai kiinni ite kattelin et rautapopniitistä sais ne päiden nipat mut se mikä siin keskellä vaijeria on ni se onkii sit toine juttu..

              Comment

              Working...
              X