Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pätkä-Quattrojen vanteet

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Pätkä-Quattrojen vanteet

    Mikäköhän tällaisten vanteiden valmistaja on, ja ovatko pätkän alkuperäiset vanteet (ks. liitteenä oleva kuva)?

    Tuli yhdet tällaiset vastaan, ovat ilmeisesti millikoon vanteet, keskireikä noin 72mm, ET 27-28 välillä, halkaisija ilmeisesti 415mm ja leveys 7". Jako näyttäisi olevan 5x112mm. Vanteissa on logo SL, ja merkinnät S/857 601129 sekä 180 TR 390. Puolat ovat ontot, vanteita en punninnut, mutta melko kevyet ne ovat. Mikäköhän materiaali, alumiini vai magnesium vai jokin muu?

    Ainakin useita tuollaisia kuvia pätkistä allaan tuollaiset vanteet olen nähnyt, olisivatko talvivanteina käytetty?
    Attached Files

  • #2
    SL = Speedline

    Comment


    • #3
      Speedline AluMag vanne 180 TR 390 = leveys/halkaisija siis millikoon vanteet.
      ja kyllä talvisissa olosuhteissa käytetty.

      Onko millaisessa kunnossa? Veikkaisin että käyttö näkyy...

      Comment


        #4
        Käytön jäljet kyllä näkyvät, on nuo ainakin melko karkeasti puhallettu ja maalattu uudelleen. 3 vannetta on silmin katsoen muuten suoria ja ehjiä, yhdessä on yksi puola hieman haljennut ulkokehän juuresta.

        Eli eivät ole uudet, mutta mielestäni ainakin nuo kolme ovat hyvässä käyttökunnossa, hionnalla ja maalauksella varmasti saisi hyvät.
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Meinasitko laittaa itsellesi käyttökuntoon vai oliko tarkoituksena osto, kunnostus ja myynti ebayssä eniten tarjoavalle?

          Comment


            #6
            Eivät ole omassa omistuksessani, kaverilla ovat. Ei ole minulla oikein noille järkevää käyttökohdetta, eikä kaverillakaan näillä näkymin. Taitavat olla kuitenkin vanteet sellaiset joita ei kannata ihan minkä tahansa kattilan alle tyrkätä. Millikoon renkaat tietenkin tuovat myös omat rajoituksensa.

            Kunnostuksesta en tiedä, jos kaveri nuo jollekkin joskus myy niin eiköhän ole fiksumpaa että tulevan käytön mukaan kunnostetaan tarkoituksenmukaisesti, eikä taida kaverilla olla välttämättä kiinnostustakaan alkaa vanteita hieromaan jos ei kerran ole autoakaan jonka alle nuo laittaisi. Johonkin kilpakäyttöön nuo menisivät ihan tuollaisenaan, mutta eikö siihen tarkoitukseen ole uusiakin vanteita tuhottavaksi??

            Comment


            • #7
              Niinpä, yleensä niitä uusia saa edullisesti ja vieläpä oikeassa koossa, siis tuumakoossa.
              Milliset renkaat kun tuppaa helposti maksamaan hieman enemmän kuin tuumaiset joissa on reilusti enemmän valinnan varaa, kuin Michelin TRX/TB valikoimassa.

              Comment

              Working...
              X