Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 80 S automatic -73

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Audi 80 S automatic -73

  Otsikon mukainen auto jäänyt tädiltäni perintönä mulle haltuun, ollut yhdellä omistajalla ja ajettu ainoastaan 46 000km! (käytännössä kauppamatkoja kodin ja kaupungin välillä) Autolla on ajettu vielä n. vuosi sitten, sen jälkeen seisonut tallissa. Tietääkseni huollettu säännöllisesti ja ainakin ulkoisesti erittäin hyvässä kunnossa. Auto on tällä hetkellä Oulun pohjoispuolella Haukiputaalla. Löytyyköhön keneltäkään kiinnostusta kyseiseen menopeliin tai vinkkiä ketä voisi kiinnostaa?

  #2
  PAALIIN VAIN!!!  Rami: <katselee ympärilleen ja laskeskelee taju kankaalla olevien tai astmapiippua vetävien kanssamobilisten lukumäärää> :-)

  Saksassa aika usein perinteitä vaalivilla autoliikkeillä on myymälässä silkkiköysien takana joku menneiden vuosien kiiltävä kosla. Vähän epäilyttää että suomessa autokauppa on kerännyt riveihinsä henkilöitä joilla ei tälläistä arvostusta liiketoiminnan perinteitä kohtaan ole. Heitän kuitenkin ajatuksen että joiltain liikkeiltäkin kannattaa kysyä että haluavatko moisen laitteen ostaa promootiokäyttöön?

  Comment


   #3
   Kyllähän tuollainen kannattaa mielellään säilyttää suvussa. Vanhasta autosta on mun mielestä vielä normaalia enemmän iloa kun tietää sen historian ja mahdollisesti itse muistaa auton liikkeistä jotain. Toki kiinnostuneita saattaa löytyä tätäkin kautta vaikka ACF:n "mobilistijaos" onkin aika pieni määrältään.

   Itsellä on tarkoitus saada kunnostutettua paremman puoliskon suvussa vuodesta 1970 saakka ollut vuoden 1964 Volvo Amazon "sportswagon" vaikka a) halvemmalla b) nopeammin ja c) helpommin saisi vastaavan auton jos ostaisi valmiin kulkuvälineen. Mutta kun siinä ei ole sitä historiaa mukana.. :)

   Lähetin Sampo eilen sähköpostia sinulle. Tulikohan perille?

   Comment


   • #4
    Saisko Sampo puh.numeron jos audista vois soitella? Muutaman kerran auton nähneenä kiinnostaisi kovastikin:)

    Comment


    • #5
     Terve Sampo!

     Näppäätkö kuvan pokkarilla ja pistä sähköpostilla: hannu.kemppinen@kotiportti.fi.
     Ja hintapyynti mukaan.

     Kiitos!

     Comment


      #6
      Saksassa aika usein perinteitä vaalivilla autoliikkeillä on myymälässä silkkiköysien takana joku menneiden vuosien kiiltävä kosla. Vähän epäilyttää että suomessa autokauppa on kerännyt riveihinsä henkilöitä joilla ei tälläistä arvostusta liiketoiminnan perinteitä kohtaan ole.
      OT: Tulipa tuosta mieleen, että paikallisella Wetterillä on liikkessään esillä edustamiensa merkkien vanhoista malleista ainakin Jaguar E-Type ja Pyhimys-Volvo, saattoi olla vielä muitakin. Noita katselee yleensä paljon mieluummin kuin uusia malleja.

      Comment


      • #7
       Hei!

       Onko tietoa tämän auton myöhemmistä vaiheista!?
       Minulle on hiljattain tullut 80S vm 74 ja kiinnostaa saman lajin viimeiset mohikaanit, liiemmälti näitä ei taida olla jäljellä?
       Viimeksi muokannut jta; 18.9.2012, 06:11. Perustelu: Foorumilla ei käytetä allekirjoituksia

       Comment


       • #8
        Kadonnut maailman tuuliin..?

        Comment


        • #9
         Tulipa vanhoja selaillessa vastaan tämäkin. Onko kellään tietoa missä päin liikkuu -jos liikkuu?

         Comment

         Working...
         X