Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ootteko nähneet ootteko kuulleet!!?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ootteko nähneet ootteko kuulleet!!?

    Sattui tässä männäviikolla aktea selaillessa silmään muuan "anekdootti". Vuonna -82 oli joissakin satasissa käytetty perinteisen patarautakoneen sijaan alumiinilohkoa! Kone on malliltaan ??, eli samainen 1,9 vitoskone joka muunmuassa majailee allekirjoittaneen kirkkoautonkin nokalla. -Tosin "valitettavasti" valurautaisena. Samaa lohkoa sai myös quattroon noihin aikoihin mallimerkinnällä WR. AKTE:ssa tuo kone löytyy muistaakseni optionumerolla S713.
    Onko kukaan wanhojen harrastaja törmännyt moiseen laitteeseen? On varmasti aika harkkari patikka.
    Viimeksi muokannut vitonen; 17.12.2007, 17:52.

    #2
    olihan tuollainen myynnissäkin täällä, ei kyllä montaa minuuttia. Perimätiedon, ei siis faktan, mukaan kun kerran piti tehdä siviiliin jotain millä sitten ajetaan että on "tuotanto''-osaa, tässä tulos. Sama perimätieto puhuu myös spq veiveistä joita siviili pirsseihin on viljelty.

    Comment


      #3
      WR on virallisesti urkin 2.2 litranen ahdettu pata, jota todentotta on saanut myös alulohkoisena. Ko. lohko ei enää kuitenkaan ole varaosana saatavissa. Tämänkin kertoo akte.

      Comment


      • #4
        ja romikseltakin löytyy kuulemma kun etsii (PITKÄÄN)

        Comment


        • #5
          -Ja sitten lähti Mattilan akan poika romiksia kiertelemään ;) Jos kerran niitä on tännekin asti siunaantunut, täytyy ehdottomasti löytää yks kokoelmiin, vaikkei sitä mihinkään ikinä laittaiskaan. On se senverran erikoinen, ja kun tiedetään missä kanttiaudissa käytettiin ainoastaan alupataa, vois sen päälle nostaa piruuttaan huolimattomasti 20v kannen. -Sais siinä joku verstaalla käydessään rytmihäiriön ;))))

          Comment

          Working...
          X