Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Typ81/85 Kattoluukku-jutustelu

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Typ81/85 Kattoluukku-jutustelu

  Tuli saatua käsiin kattoluukullinen typ85, luukku ei vuoda, ja muutenkin "kaikki" osat tallella. Kaikki muut paitsi avauskahvan kiinnitysruuvi. Onko kellään tietoa/kuvaaa tuosta ruuvista, öögamittarilla olisi joku M3 tjsp ruuvi, mutta kuinka pitkä sen tulisi olla ja millä kannalla, että olisi mahdollisimman originellin näköinen? Kun tämä auto on tarkoitus alkuperäistää suurimmalta osin

  #2
  Sanoisin M4 ja pituus 12 milliä. Perus ristipää.

  Comment


   #3
   Samaa aihetta typ85 sedan - kattoluukku: kellään käsitystä mistä löytyy kattoluukun takapään vedenpoistoputkien ulostulot korissa?

   Comment


    #4
    Tämä on vain muistinvarainen tieto, mutta mielestäni ne menee B-pilarin sisällä helmakoteloon ja sieltä pohjareiän (yleensä ruosteen laajentaman) kautta pihalle.

    Comment


     #5
     Autossa B pilarit täysin auki ja nähtävillä, enkä sieltä mitään löydä, eikä myöskää C pilareista...siksi ihmetys. Näkis tietty jos ottaa kattoverhoilun alas, sitä koittanut välttää.

     Comment


      #6
      Puuttuuko multa joku palikka tosta välistä, tuntuu että kahva ei millään mene noille pooreille. Vai ahdistaako tuo oksidi vain niin perkuleesti? Ei viittisi väkisin vääntää, ettei mene rikki. Vai onko tuossa joku kikka kolmonen, millä se menee lähes automaattisesti kohdilleen

      .

      Comment


       #7
       Kappas, tuo onkin erilainen kun on coupen korissa. Mulla ei ole tuollaista etuosan palikkaa, vain akseli.

       Comment


        #8
        Kahvakiinnitys-dilemma selvitetty, tuo kuvassa näkyvä musta epäkeskorinkula, joka on kiinni kahvan kiinnityspisteessä ei taida kuulua kokoonpanoon. Tai ainakin ilman sitä tuo kahva meni paikoilleen, kuin itsestään. Nyt jäi ihmeteltäväksi, että miksi luukku ei aukea kokonaan. Tuuletusasento toimii ongelmitta ja koko-aukaisussa luukku menee hieman alaspäin, mutta sitten jumittaa. Pitää hieman miettiä ja tutkia rakennetta, jollain konstia.

        Comment

        Working...
        X