Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi Fox Gti -78, museoprojekti

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Audi Fox Gti -78, museoprojekti

  8/2008  10/2007  Eli aloittelin tuossa projektia tommosesta Audin vehkeestä ja tarkoitus olis ainakin tällä hetkellä värkkäillä sitä museokuntoon. Aattelinkin että täällä vois olla tietoa enemmänki kyseisestä laitoksesta. Eli kaikkea aiheeseen liittyvää vinkkiä otetaan vastaan. Myös jos sattuu löytymään autoon liittyviä kuvia tai tietoja netistä niin pistäkäähän linkkiä. Google ei oikein tunne tota vehettä.

  Tuonne aloittelin jo projektipäiväkirjaa niin päivittelen kuvia yms ainakin sinne.
  http://www.ffp.fi/bb/viewtopic.php?t=90058


  Tässä myös listaa mitä on tällä hetkellä ostos/puutelistalla:

  - Ehjä kumi vaihdekepin ympärille (oiskohan jossain uudemmassa mallissa samanlainen?)
  - Fox-merkki kuskinpuolen lokasuojaan. (kuvissa näkyy malli)
  - Ohjekirja (suomenkielinen Audi 80)
  - Maski (jos löytäisi täysin ehjän niin olis hyvä)
  - Lisävarusteita (tarjotkaa jos on jotain 70-lukusta mikä vois mennä museoinnista läpi)
  - Tankin luukku, suora (ykköskoppasen passatinkin varmaan käy)
  - Kotelo ratin vasemmalle puolelle kojelautaan, musta ja ehjä
  - Lasinpesunestesäiliön korkki, punanen
  - Sadeveden ohjausmuovi konehuoneeseen pellin reikien kohdalle, ehjä
  - Originaalit matot jalkatilaan
  - Varaosa-auto
  - Pisteosia varalle
  Viimeksi muokannut hynynenj; 9.10.2008, 20:10.

  #2
  Kaima onkin sitten löytäny oikein auton. Katselin muunmuassa noita jakkaroita ihaillen, mukavamman näköiset, ja varmasti myös tuntoisemmat, kuin monessa uudessa nykyautossa.

  Onnea vaan rojektille, tuosta kannataa pitää huolta pieteetillä.

  Comment


  • #3
   No kyllähän siitä huolta on tarkotus pitää. :)
   Enpä tiiä niistä jakkaroista että mikä on hyvä ja mikä huono mutta niissä on pirun jämäkät sivutuet ainakin. istuinosan kovuus on perusaudimainen.

   Comment


   • #4
    Päivittelin tuohon ylös pari kuvaa mitä on tapahtunut. FFp:ltä http://www.ffp.fi/bb/viewtopic.php?t=90058 löytyy enemmän kuvia ja tietoa projektista, mutta koitan päivitellä vähän tännekkin.

    Saakohan tuota aiheen otsikkoa muuten muutettua jotenkin. Siihen voisi lisätä perään "museoprojekti" , mutta enpä osannut.


    Tällä hetkellä auto on taas tallissa ja talven aikana olisi tarkoitus konetilaa käydä läpi. Varaosatekniikan sain hankittua ja parhaat osat löytänee tiensä kevääseen mennessä foxin pellin alle.

    Comment


    • #5
     Tämän muuten saa siirtää projektiosastolla, jos joku moderaattori olisi ystävällinen. Vai kummallas osastolla tämä olis parempi olla?
     Viimeksi muokannut hynynenj; 9.10.2008, 20:35.

     Comment


      #6
      Muokkasin otsikkoa.

      Saa olla täällä wanhojen osastolla.

      Comment


      • #7
       Postin Kusti toi uudet merkit konti perään. Eipä vanhoissakaan oo suurempaa vikaa, mutta kun tuo jossain vaiheessa menee maalaukseen niin ei oo kyllä mitään taetta, että nuo nykyset lähtis irti täysin ehjänä. Ne on joskus irrotettu ja ovat nykyisin liimattu kiinni.

       http://kuvablogi.com/nayta/prev/img1539876.jpg

       Comment


       • #8
        Muutama esite löytyi suomesta. Kiitos Kartelle vinkkilöistä. Kuvassa kaksi ylintä ovat 32s. ja 8s. / painettu 8/72. Värikartta 1/73. Alhaalla suomenkielinen on vain 4s. vuos jotain -77. Pronssinvärinen on saksankielinen 24s. / painettu 1/78.
        http://kuvablogi.com/nayta/prev/img1553537.jpg

        Lisäks 80 GT:n 1975 saksankielinen esite, 20s. + värikartta 8/73
        http://kuvablogi.com/nayta/prev/img1553538.jpg


        Jos jollakin on noista jollekkin tarvetta, niin voin mahollisesti skannata. Noista löytyy varmaan aika kattavasti tietoa tuon B1 Audin varusteista jne.

        Comment


        • #9
         Auto seisoo tallissa ja mitään ei oo tapahtunu, kun koulu vie täysin ajan. Mutta kokonaan ei malta asiaa unohtaa. Löysin huutonetistä vihdoin suomenkielisen ohjekirjan, joka matkaa nyt tännepäin. Nyt on sitten ensimmäiset suomalaiset tekniikkainfot olemassa, jos paria esitettä ei laskea mukaan.

         http://kuvablogi.com/nayta/1712373/

         Comment


         • #10
          Tänään tärähti postissa suomenkielinen käyttöohjekirja ja sattuipa olemaan juuri oikeaa vuosikertaa. Painettu samoihin aikoihin ku foxi on rullannut ulos Ingolstadtista. En ehtinyt vielä lukemaan sen kummemmin, mutta pikavilkaisulla näyttäisi että lähes kaikkia varusteita on saanut suomessakin ostettua, mitä tuossa Foxissa on. Mm ilmastoinnista on käyttöohjeet suomeksi, joten eiköhän sen ole silloin saanut tilattua. Olisi hauska kun löytäisi jostain jotain lisävarustehinnastoja tai kuvastoja.

          Mutta täytyihän se selata ebaykin samalla läpi ja sieltähän löytyi kiven alla olleet lokasuojan ketunpäälogot. Autoa hankkiessa niitä oli vain yksi ja ajattelin jo aluksi että joudun ite tekemään toisen, mutta suurena yllätyksenä löysin suomesta sille syksyllä parin. Nyt kun löytyi n.1,5 vuoden etsinnän jälkeen varakappaleetkin, niin eiköhän ne uskalla pistää ens kesäks jo kiinnikkin :)

          Comment

          Working...
          X