Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Type81/Type85 olennaiset erot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Type81/Type85 olennaiset erot

    Koitin etsiskellä Type81 korjaamokäsikirjaa kirjaston tarjonnasta ja paikallisesta löytyi yksi (Haynes) vaihtoehto, joka sekin osoittautui Type89/8A:n opukseksi.
    Löytyykö asiasta tietävää kommentoimaan kirjan sopivuutta Type81:n avuksi.
    Tärkeimmältä tuntuu moottoritekniikan asiat. Kirjaa selatessa näytti ainakin kaasariversiot siirtyneen suoraan koreimpiin kuoriin ? Loppuun vielä erikoiselta kuulostava vika kysymys: Kyseisen auton takajarrujen korjauksen jälkeen viime syksynä mittarivalot lakkasivat toimimasta, tuleeko mieleen voiko kys. korjauksella olla mitään tekemistä kyseisen vian kanssa, ja tätä kirjoittaessa on tunnustettava, että en ole edes sulakerasialla käynyt, joten täytynee kyllä vielä siitä heittää varmistus. Niin, ja tuosta käsikirjasta vielä, jos löytyy nimenomaan Type 81:stä oma korjaamomanuaali ( miel. FI ), aina parempi.

  • #2
    Typ81 kirjan saa Haynesilta englanniksi, suomenkielistä ei ole. Perusmoottori on kai typ89:ssä aikalailla sama, mutta eipä noilla taida paljon muuta yhteistä olla.

    Minulta löytyy kyllä sähköisessä muodossa tietoa tuosta koneesta ja kaasarista, pistä vaikka privalla maili osoite, niin voin lähettää.

    Comment

    Working...
    X