Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

SA-HK:n retkeilyajo 15.-17.6.

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  SA-HK:n retkeilyajo 15.-17.6.

  Suunnitelmissa on jo pitkään ollut lähteä johonkin mobilistitapahtumaan tuolla vanhalla satkulla, ja nyt osui silmään Kymen Automobiilikerhon järjestämä 40-vuotisjuhla-ajo Korialla 15.-17.6. Lisätietoa täältä: http://www.kymenautomobiilikerho.fi/

  Onkohan kellään kokemusta moisesta tilaisuudesta? Kertokaa kokemuksia jos joku on osallistunut näihin aiemmin.

  Voisihan tuolla olla vaikka yhden yön ja osallistua ainakin 100 km ajoreitille. Monta muutakin kilpailua näyttää olevan tarjolla. Meinasin pistää ilmoittautumisen menemään lähiaikoina, joten ei muuta kun Audi-porukka nyt kasalle niin saadaan sinne vähän edustusta?(!) Auton vaatimuksena on mahdollisimman alkuperäinen kunto ja vm. -81 tai vanhempi. Ilmoittautuminen loppuu 30.4.

  #2
  Tällaiset tapahtumat ovat kesien suola keskisessä Euroopassa, jossa noita wanhoja vehkeitä pyritään ulkoiluttamaan vaikka väkisin.
  Pari vuotta takaperin tuli viikonlopun ajan seurattua vastaavaa touhua pohjoisessa Saksassa. Tunnelma oli nostalgisen hieno, kun vanhoja Eurooppa-autoja kierteli nauhana maaseutua ja pikkukyliä.

  Kuulostaa mielenkiintoiselta tapahtumalta. Ei muuta kuin vanhat Audit, DKW:t, NSU:t jne. reitille.
  Rohkeasti vaan Heksi satku viivalle. Minä tulen ainakin katsomaan ja kehumaan jos ei muuta, kun on tuo oma kalusto päässyt nuorentumaan.

  Comment


   #3
   Jees. Ohjelma ainakin vaikuttaa monipuoliselta mitä nyt olen tuota brosyyria tutkaillut. Taitaa olla ihan kesän "päätapahtuma" näissä piireissä, ellen ihan väärässä ole. Eiköhän siellä muutama Audikin löydy, ei vaan taida mobilistit pahemmin liikkua ainakaan tällä foorumilla.

   Comment


    #4
    Ilmoittautumislista ynnä muut paperit tuli postissa. On sinne yksi toinenkin Audi lähdössä, 60 vm.-69.

    Joten Taposen Hannu (jos luet tätä), laita viesti tai postia niin nähdään siellä! :)

    Comment


     #5
     Tuli reissu heitettyä. Varsin antoisa tapahtuma näin ensikertalaiselle. Kalustoa oli noin 130 autoa T-Fordista kanttiladaan. "Perheen" autoja oli Wanderer W23, Audit 60 ja 100, Passat -78, NSU Sport Prinz ja tietysti kasa kuplavolkkareita. Reitti kierteli noin 100 km lähikuntien alueella mukavan mutkaisia kestopäällysteteitä pitkin, ja välillä oli erilaisia rastitehtäviä sekä lounastauko. Sää oli lämmin ja aurinko paistoi, mitä voi muuta toivoa.

     Kaksi mersua teki erityisen vaikutuksen. -76 mallinen pystylamppu ensimmäisellä omistajalla alkuperäisessä maalissa ja 38 tkm mittarissa, sekä vanhemman herrasmiehen uskomattoman hienosti entisöity -52 Mercedes 300. Ei tarttenut omaakaan autoa hävetä, vaikka olikin nuorimmasta päästä.

     Täytyy ottaa tavaksi. Suosittelen!

     Comment


     • #6
      Ootkos Heksi aatellu lähtee ens kesänä käymään jossain ajossa? Meikäläinen vois lähteä vaikka samoihin kekkereihin edustamaan Vaggilaisia.

      Comment


       #7
       Tottahan toki. En ole vielä kesän tapahtumia ehtinyt katselemaan, mutta eiköhän sieltä jotain löydy. Ihan mukava olisi muitakin Audeja nähdä. :)

       Comment


        #8
        Mie oon varmaan kans lähdössä tuonne ajelemaan mutta en Audilla vaan.. niin, kehtaakohan sitä edes tunnustaa.. Noh, Talbotilla. :)

        Edit: Tämän vuoden tapahtuma näyttää olevan 6. - 8.6. Pietarsaaressa. Saa nähdä tuleeko sittenkään lähdettyä ihan niin kauas..
        Viimeksi muokannut TeroPee; 24.1.2008, 08:16.

        Comment


        • #9
         Mitapa vikaa Talbotissa. Nama Mobilisti-kuviot ovat kylla kiinnostaneet mutta kun on tuo urq hitusen liian nuori viela. Vaimolta sen sijaan loytyy Opel Kadett c Coupe ja sita ollaan harkittu matkantekovalineeksi, kun vain keksittaisiin, etta minne...

         Comment

         Working...
         X