Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Uuden Audin räminät

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Uuden Audin räminät

  Tämä ei sitten ole provo: olen pettynyt uuden Q7:n kojelaudan räminään. Jonkinlainen peltinen resonanssiääni tulee kojelaudan sisältä kiihdyttäessä n. 1200-1500 RPM paikkeilla - joka kerta.

  Huollossa asiaa on tutkittu kahdesti mutteivat saa korjattua. Rämiseekö kaikki Audit uutena vai onko tuo vain high-end tuotteen ominaisuus ? USA forumilla on samankaltaisia kysymyksiä, yleisesti tuntuu Q7:t rämisevän.

  Verrokkina perheessä on 4.5 vuotias BMW F30, joka on kuin yhdestä palasta tehty - kiinteä ja täysin räminätön. Samoin aikaisemmat perheen kaksi mersua olivat todella hiljaisia ja räminättömiä rakenteeltaan.

 • #2
  C7-korinen ei nitise ja rämise, useamman yksilön kokemuksella. Sen sijaan monessa B8 prefaceliftissä on mittariston kehysmuovit narskuneet matalaprofiilirenkailla kuopissa. Tuntuu olevan kiinni mallista miten herkkä on ärsyttäville sisustaäänille.
  Omien havaintojen perusteella audit on kyllä kokonaisuutena olleet vähintään yhtä hyviä natisemattomuudessa kuin mersu ja bemari, Q7:sta ei itsellä ole kokemusta.
  En kyllä hyväksyisi mitään natinoita uudessa autossa, takaisin marmorille vaan niin kauan kunnes vika on korjattu.

  Comment


  • #3
   Kiitos rohkaisevista kommenteista. Pitääpä seuraavan öljynvaihdon yhteyteen varata taas Pörhölle aikaa räminän tutkimiselle. Jospa sieltä jokin irto-osa tai hitsaamatta jäänyt peltisauma lopulta löytyisi..

   Comment


   • #4
    Ei minun A3 ainakaan rämise. Kerran vähän kuului jotain, mutta hiplasin hiukan turvavyötä palkin kiinnityksestä ja se loppui siihen. Toki rengasmeteliä sitten kuuluu, mutta sekin ihan kohtuullista varsinkin 16" renkailla.

    Comment


    • #5
     B8 mittariston räminään on TSB ja hoituu kuntoon sillä. Ei kyllä Q7 pitäisi rämistä joten jotain vikaa siellä on ja kuntoonhan sen laittamista kannattaa vaatia

     Comment

     Working...
     X