Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

AUDI A6 Allroad Led-ajovalot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • AUDI A6 Allroad Led-ajovalot

    Tilasin tuossa pari vkoa sitten Audi A6 Allroadin 3.0tdi 150kw busines joka pitäisi saada tammikuussa alle. Otin autoon Comfort+ paketin, panoraama katon + led ajovalot. (Otin comfort+ paketin hyvään aikaan oli paketin hinta noussut viime vkolla 1500e:lla :) )

    Kysymys kuuluukin onko kenelläkään kokemusta A6,A7 Led-ajovaloista, ovatko millaiset ? Audi maahantuojalta ei löytynyt yhtään autoa Led-ajovaloilla Suomesta (asiakkailla toki mutta ei esittelyautoja eikä uusia jo maassa olevia) ,joten oikeastaan tuli valot tilattua netistä saatujen tietojen perusteella. Ajattelin toki sitäkin että jos valot noin harvinaisia niin auton jälleenmyyntiarvo voi tulevaisuudessa olla parempi jos kyseiset valot autossa ledit kuitenkin yleistymässä tulevaisuudessa...

  • #2
    Toivottavasti ovat 4F faceliftin led päiväajovaloista jotain oppineet, ne kun eivät kestäneet edes takuuaikaa ennenkuin lopettivat toimintansa ja niitä vaihdettiin sitten ripakopalla uusiin, tai harrastajat kolvasivat niihin uusia ledejä piirilevylle. Kaukana ollaan vielä huoltovapaista ledeistä, melkein yhtä kaukana kuin huoltovapaista ketjujakopäistä, mainostaa kuka mitä mainostakaan SSP:ssä.

    Comment


    • #3
      Heh. Uusi Audi tilattu ja jälleenmyyntiarvo mielessä... :)

      Comment


        #4
        Ensimmäisen sukupolven LED-ajovalojen teho ei ollut mikään mairitteleva. Nykyisessä kutosssa taitaa olla jo kolmas tai ehkä neljäs sukupolvi, jossa valotehoa pitäisi olla jo kuten muissakin nyky valoissa, ellei enemmän. Ekat ei pärjännyt halogeeneille.

        Comment


        • #5
          Saksan / itävallan reissulla pääsin kuulemaan kokemuksia uusista A6:sen ledivaloista ja viesti oli että ovat menneet xenonien ohi valotehoissa eli eiku odottelen innolla autoa saapuvaksi vkolla48 valmistuu ja 2014 Tammikuussa otan käyttöön :)

          Comment

          Working...
          X