Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Huolenpitosopimus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Huolenpitosopimus

    Terve siskot ja veljet vai pitäisikö sanoa veljet ja siskot!
    Uusi Audi A4 Avant multitronic tilattu ja luovutus ensi vuoden puolella. Olisi aikaa miettiä huoltoasioita(kin). Tampereen seudulla Audi huollot tehtävissä kaiketi Laakkosella Audi Centerissä? Ja kallista lienee kuten muillakin merkeillä? Onko kenelläkään kokemusta huolenpitosopimuksista, onko kannattavaa maksaa joka kuukausi muutama kymppi ja parhaimmillaan / pahimmillaan turhan takia vai kärsiäkö kertakirpaisulla huollosta muutama satanen kerralla?

    MT

  • #2
    Tuuristahan se varmaan on kiinni, tuleeko kannattavaksi ottaa. Kannattavuutta voi arvioida vasta jälkikäteen, mutta kyllä kai sillä mielenrauhaa saa. Vähän sama kuin tavanomaisten vakuutuksien kanssa.

    Itse ajattelisin niin, ettei mikään autoliike tarjoa noita huolenpitosopimuksia hyvää hyvyyttään, eli kyllä se on kylmää liiketoimintaa ja autoliike on loppujen lopuksi ainoa, joka niistä jää voitolle. Eri asia sitten on, sattuuko itse kuulumaan siihen vähemmistöön, jolla uudehkoon autoon tulee kallis vika, vai siihen suureen enemmistöön, jonka autoihin ei tule yllättäviä vikoja ja jotka loppujen lopuksi maksavat edellä mainitun vähemmistön sopimukset.

    Comment


    • #3
      kertakun autona on multritronikkisalkkuinen audi, niin eiköhän tuo huolenpitosopimus itsensä takaisin maksa.

      Comment


        #4
        Mitäs tuohon huolenpitosopimukseen kuuluu? Onko se vaan että huollot osarilla vai saako siinä jotain extraa?

        Comment


        • #5
          http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...lenpitosopimus

          Yksi ketju, yksi asia ;)

          Comment

          Working...
          X