Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 2018 e-tron(Espanian tuonti).

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • A3 2018 e-tron(Espanian tuonti).

  Moi.
  K-caara on tuonut suomeen läjän kyseisiä autoja. Onko kellään tietoa mitä eroa niissä on suomi autoon verraten. Yhden olen löytänyt. Penkinlämmittimet uupuu.
  Kuinka nämä hybrit autot lämpiää talvella? Latauksessa esilämmitys? Pysyykö lämpö? Kun sähkö loppuu ja polttomoottori lyö tulille niin onko se sitten kylmää aluksi vai pysyykö lämmitys päällä?
  Entäpä viilennys. Tarviiko se apuja polttomoottorilta? Mietin josko hommaa eberin. Mitä mieltä tästä?
  Nämä nyt tulee tässä etulinjassa mieleen kysyä.
  Meidän ajot pääasiassa 20km työmatkaa ja kaupassa käyntiä niin tuntuu hyvältä valinnalta.
  Jos muita vinkkejä niin otan kaikki vastaan.

  Kiitos

  #2
  Ei omaa kokemusta, mutta käsittääkseni lämpiää myös kanavan vastuksella ja sähkökäytöllä nimenomaan sillä. Esilämmitys talvella siis siksikin tärkeää. Polttomoottorin käynnistyminen ei näin ollen viilennä kabiinia.Polttoainekäyttöinen lisälämmitin on varmasti fiksu, jos ei pääse jokapaikasta liikkeelle lämmitystolpan nokasta. Hintaahan sille tulee.

  Muista eroista en sitten osaa sanoa. Suomeen tuodut 8V-A3:t on olleet kohtuu hyvin varusteltuja jo maahantuojan toimesta, verrattuna esim. Saksan hinnat alkaen -mallistoon. Suomen maahantuontiohjelmaan kuuluu siis jo kohtuullinen perusvarustelu.

  Comment


  • #3
   Mitenkäs tuollaisen 2017 a3 e-tron mobiilipalvelut saisi käyttöön ,kun on varustelistassa näköjään. My Audi pitäisi linkittää mutta MMI stä ei löydy Audi connect kohtaa. Ei kyllä löydy suurimpia sähkön kuluttajia eli range valikkoakaan...hanska lokerossa on DVD boksi yhdellä sd paikalla?

   Comment

   Working...
   X