Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 B6 > yliahto

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 B6 > yliahto

    Eli nopeasti lyhyesti selitettynä.
    Audin turbo sanoi itsensä irti, ja lähdin ostamaan uutta samanlaista turboa ahtoja.com sivulta, sielä ei ollut sinä hetkenä kyseistä turboa ja ehottivat minulle tuota TT turboa eli KO4, ja lupasivat ettei tarvitse mitään ohjelmaa tai mekaanista muutosta. Maallikkona sitten uskoin tuon, vaikka vähän epäilin.
    No nyt kun turbo saatu vaihettua, niin audi tykkää lyyä itsensä limp modeen, eli ahot kestää sinne 3k kierokseen ja häviää kokonaa.
    Sama homma toistuu kerta toisensa jälkee. (Ei ole vuotoja)

    > nyt viime viikolla audista räjähti kuulerin pohja, olettaen sen takia, että hukkaportin säädöt pitkin norjaa? Kuitenkin ilmoitin tästä nyt sivulle joka lupasi turbon toimivaksi kuten vakio, jota se ei kyllä ollut. Nyt lähipäivinä selvitellään korvauksia tuosta kuulerista.

    Kyselisin nyt tulevasta, mitä lähteä nyt tekemään tuolle turbolle, jotta lähtisi toimimaan normaalisti...
    Hukkaportin säätöä? Vaatiko kokonaan uuden ohjelman? Entäs suuttimet, luulisi että toimii kumminkin vakio suuttimilla, tietenki se tehoja verottaa, mutta tarkoitus on saada auto toimimaan...

    Niinkuin sanoin olen vielä maallikko näiden kanssa, joten jos joku pystyy selittämään hyvin yksinkertaisesti, niin helvetisti virtuaali kiitosta tälle!

    #2
    Softa kuosiin. Esim porkkis vaikuttaa siellä idän suunnalla.

    Comment


    • #3
      Eiköhän se softalla tokene. Omaankin B6:een vaihdettu sama ahdin ja kyllä tuo tuntuu revon ohjelman kanssa jotenkin toimivan, toki ei se kokonaisuutena mikään erinomainen ole.

      Äkkiä tuntuis että välijäähyn hajoaminen ei vois ainakaan täysin johtua ahtimen vaihdosta, ehkä se on aiemmin saanut iskua tms. ?

      Comment


      • #4
        Juu u, varmaa se uusi softa on haettava sitten. Välijäähytin ei ole saanut mistään aiemmin iskua, kait se sitten johtui vain huonosta tuurista kenties?

        Comment

        Working...
        X