Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

audi urs4 2.2 t turbo hajalla?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • audi urs4 2.2 t turbo hajalla?

    joo mikähän nyt mahtoi hajota ? :D elikkäs eilen tuli kiihdytettyä reippaasti ja kesken kiihdytyksen ahtopaineet katosi täysin ja matka tyssäsi. avasin konepellin ja en huomannut mitään öljyvuotoja tms. käynnistin auton uudelleen ja auto käy tyhjäkäyntiä humppaamalla eli meinaa sammua ja kierrokset vaeltelee 0ja1000 välillä mutta pienellä kaasun pidolla käy nätisti eli ei kolise tai kuulu muutakaan ylimääräistä paitsi että turbosta näyttäisi savu nousevan ja pakoputkestakin tulee tummahkoa savua. ei tee jäähdytysnesteenpaisuntasäiliöönkään painetta ja öljytkin näytti aivan terveiltä. Olisikohan nyt turbo kilahtanut vai mikäköhän tohon tuli. Kiitos vastauksista etukäteen :)

    #2
    Ainakin ahtovuodot tarkastukseen. Joku putki on voinut antautua kovassa kiihdytyksessä. Samalla kannattaa vilkaista turbon siipiä ja koittaa välys.

    Comment


      #3
      Ahtovuodolto kuulostaa, kokeileppa ottaa ilmamassamittarin (maf) liitin irti, käynnin pitäisi tasoittua, jos on ahtovuoto tai maffi rikki. Ahtovuoto sekoittaa seoksen, kun mitattu ilma ei menekään moottorille, aiheuttaa savuilmiöitä putken päästä ja erittäin heikkoa käyntiä.

      Painetestillä paikantaa vuotokohdan helpoiten.

      Tuolta vinkkiä yleisimpiin kysymyksiin.
      http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=39144
      Viimeksi muokannut terroristiristo; 8.6.2015, 11:54. Perustelu: Linkki

      Comment


        #4
        Eiköhän sieltä lentänyt jokin letku irti tai revennyt kesken vedon. Alapuolelta helpoin ihmetellä turbolta IC:lle matka, IC:ltä kaasuläpälle on sitten helpoin ihmetellä irroittamalla kuskin puolen ajovalo.

        Toki IC:n päätykin on voinut irrota, sekin helpoin nähdä alapuolelta.

        Comment


          #5
          Janne, onko tähän ongelmaan löytynyt vastauksia?

          Comment


            #6
            Coolerilta lähtevä ahtoletku oli revennyt.

            Comment

            Working...
            X