Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A3, Uusi ahdin vaihdettu, auto röpöttää!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A3, Uusi ahdin vaihdettu, auto röpöttää!

    Audi A3 -99 1.8t. Vaihdettiin just uusi turbo koneeseen. Ajettiin ja ei mitään, kunnes yks kaks rupesi putkesta tulemaan jäätävä usva. Pysähdyttiin ja ihmeteltiin siinä hetki, jonka jälkeen jatkettiin matkaa ja savutus loppui. Mutta seuraavassa pysähdyksessä auto alkoi röpöttämään, kuulostaisi että kaikki pytyt ei olisi hereillä. Vanhassa oli siivekkeet ehjät, mutta välystä aivan perhanasti jonka takia loppu ahtaminen siltä turbolta.

    Joten missä voi olla vika? Auto käytettiin lämpöiseksi ekalla kertaa ja annettiin jäähtyä. Ja koekäytössä ei ollut mitään tyhjäkäyntiongelmia.

    Ei näin:
    "Elikkäs olis audi a3 -99 1.8t. vaihdettii just uus turbo koneesee. ajettii ja ei mitää kunnes yks kaks rupes putkesta jäätävä usva tulee, pysähdyttii ja ihmeteltii hetki siin. jonka jälkee jatkettii sit matkaa ja savutus loppu mutta seuraavassa pysähdyksessä rupes auto röpöttää, kuulostais et kaikki pytyt ei olis hereillä. vanhassa oli siivekkeet ehjät mut välystä aivan perhanaasti jonka takia loppu ahtaminen siltä turbolta. jote missä voi olla vika? auto käytettii lämpöseks ekalla kertaa ja annettii jäähty. ja koe käytössä ni ei ollu mitää tyhjäkäynti ongelmia"
    Viimeksi muokannut okkim; 29.12.2014, 09:58. Perustelu: EI SLANGIA! Ensi kerralla sitten selvää suomea kiitos.

  • #2
    Minkä väristä savua putkesta tuli? Välijäähdyttimeen kertynyt öljy lähtenyt liikkeelle kun ahtoja on taas löytynyt uudella turbolla ja tulppa/tulpat ottaneet itseensä öljyannoksesta ja röpöttää sen vuoksi?

    Comment


    • #3
      Täältä ääni myös tulpille. Ja ehkä se vikamuisti olisi hyvä katsoa, mitä se sanoo..

      Comment


      • #4
        Eiköhän tuo ole ahtovuoto. Joku letku tai putki huonosti paikallaan.

        Pikaliittimistä O-renkaat poikki tai liitos huonosti paikoillaan.

        Comment

        Working...
        X