Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

MAF ja ristikko

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • MAF ja ristikko

    Laitoin s4 -93:een kartiosuodattimen ja jätin alkuperäisessä kotelossa olevan ristikon pois pelistä. Tuntuu että olis tullut vähän potkua, vaikkakin oli ennenkin vaparisuodin ja koteloa hiukan avattu. Taitaa maffi mitata ilmansa hiukan väärin ja käyttää rikkaalla, kun pyörteilyn poistava ristikko on varaston hyllyllä. Vaiko? Mahtaako olla käytännössä mitään vahinkoa tällaisesta touhusta?

    #2
    Hoikalle se ennemminkin vetää.

    Comment


    • #3
      Kun mä otin ristikon pois niin sen jälkeen tuli ihmeellinen viive vaihtotilanteissa ja ihmettilin sitä usein.Laitoin ristikon takaisin ja viive hävis.....en tiedä mutta mulla oli tuollainen ja kuulin jälkeenpäin et jollain muullakin olisi ollut samanlainen mystinen viive.

      Comment


      • #4
        Ainakin ala- ja välialueet hoikalla. = herää huonosti. Kts suuri imppasarjakeskustelu, miten ilma menee putkessa.....

        Comment


          #5
          vähän offtopik, mutta...

          Onko 2.7t myllyssä normaalia nähdä vag-comilla ryhmissä yli 200 MAFille kahta eri arvoa, normaali ja ilmeisesti joku takaisinvirtausarvo (koska se pomppaa kun kaasun päästää)? Sit siellä oli myös ilmeisesti imusarjan paine.

          Kysytään vielä samaan syssyyn, että onko normaalia 2.7t myllyssä olla säädettävissä n kpl mielenkiintoisia arvoja (sen arvon jatkona millä voi tyhjäkäyntiä säätää)?

          Comment

          Working...
          X