Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 ulvoo

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 ulvoo

    Mistähän johtuu kun A4:en ulvoo/ulisee, varsinkin kylmänä? Auto on siis tämän vuoden A4 1.8TQ, eikä ääni mielestäni kuulunut heti uutena. Ääni ei ole kovin voimakas, enkä ole huomannut mitään toiminnallisia häiriöitä, ainoastaan äänen joka häiritsee. Kuulin eräältä tutulta että viallinen bypass -venttiili voisi aiheuttaa tuollaista ääntä...

    #2
    Missä tilanteessa? Tyhjäkäynnillä, kiihdyttäessä, tasakaasulla?

    Comment


      #3
      Ei kuulu tyhjäkäynnillä, ainakaan selvästi. Ajaessa huomaa jo heti pienillä kierroksilla, sekä tasakaasulla että kiihdyttäessä.

      Comment


        #4
        a4 tdi avant 03 ulvoo kans kun painaa kaasua johtuu keli ja tien pinasta kun pakokaasut poistuu vanhemillani sedan ei ulvo

        Comment


          #5
          Kun auto on kerran uusi niin ei muuta kuin korjaamolle ja ukot töihin..takuuaika kun on kaksi vuotta..

          Itse olen ainakin pitänyt aika tiukasti autojen kanssa sitä linjaa että heti jos/kun jotain pientäkin vianpoikasta ilmenee tai on edes moisesta epäilyä niin eikun korjaamolle ja asia kuntoon..sitä varten se takuu on ja siksi en juuri halua nähdä vaivaa vikojen pohdiskeluun ja korjailuun.
          Takuuajan jälkeen asia on toki hieman toinen.

          No,täytyy tähän loppuun sanoa että nyt on noin 15t kilsaa Audin mittariin kelattu..ja pienintäkään pikkuvikaa EI ole ollut.
          Enpä muista autoa jota en olisi joutunut tässä vaiheessa käyttämään takuukorjauksessa jonkin isomman tai pienemmän vian takia.

          Comment


            #6
            Auto oli jo hertsikan vv-autossa, mutta eivät viitsineet tutkia asiaa vaan olivat kuulemma ajaneet itäkeskukseen ja takaisin eikä mitään vikaa ollut löytynyt...eivät siis olleet edes konepeltiä avanneet.

            Ongelmahan onkin se että mitään toiminnallista häiriötä ei ole (ainakaan selkeää) vaan ainoastaan ääni.

            Vein auton nyt espoon uuteen stockmann audi centeriin, saa nähdä viitsivätkö siellä tutkia paremmin kuin hertsikan vv-autossa.

            Comment


              #7
              Ok..toivotaan että vian aiheuttaja löytyy ja saadaan korjattua.

              Ainakin itseäni on aina moiset sinänsä harmittomat pikkuviat ja ylimääräiset äänet kiusanneet melkoisesti aina silloin kun niitä esiintyy uudessa autossa.

              Comment

              Working...
              X