Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

K04-015 BFB koneeseen?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • K04-015 BFB koneeseen?

    Nyt on siis itsellä turbon vaihdon aika ja ajattelin samalla vaihtaa vähän isompaan, kun kerran hommaan ryhdyttiin. Netissä katselin noita K04-015 turboja ja yhteensopivuuslistassa ei ollut nimenomaan BFB mallia...
    Eikö tuo K04-015 siis käy BFB koneeseen? Jos ei, niin miksi? Saako sitä sovitettua mitenkään?

  • #2
    Olisin nyt siis laittamassa K04-015 Turboa 1.8 BFB koneeseen alkuperäisen turbon tilalle. Tarvitsenko suoraan uutta ohjelmaa vai voiko ajella normisti tuon kanssa jonku aikaa?

    Comment


      #3
      Voit ajella rauhallisesti ongelmitta vaikka maailman tappiin. Nilkkaa ei kannata ojennella, koska BFB:n ruokapuoli loppuu kesken, vaikka mahdollinen viriohjelma kulkua antaisikin. Tosin tehtaalta on aktiivisena mekanismi, joka rajoittaa kulkua, kun suuttimet menevät levälleen, joten siitä vähän turvaa.

      Comment


        #4
        Onko sulla mazi mitään tarinaa tai kuvia vaihdosta? Kiinnostaa saman koneen omistajana että kuinka bolt-on tuon saa ja löytyykö kaikki laipat ja vaikka öljykierto samoille liittimille?
        Viimeksi muokannut Killeri; 18.9.2020, 09:36. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

        Comment


          #5
          Kyllä se on ihan 100% bolt on, mutta verraten kalliita hevosia tavallaan. Niitä kun ei niin mahdottomasti kuitenkaan lisää saa tuolla.

          Comment


          • #6
            Ei ole kuvia viellä, kun on postissa tuo turbo edelleen.. mutta kuuleman mukaan ainakin ihan bolt-on ja linjat ja muut samat

            Comment

            Working...
            X