Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

S3/TT225 katalysaattorien vaihto (Kuva)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • S3/TT225 katalysaattorien vaihto (Kuva)

    Aikeissa olisi vaihtaa alkuperäiset tuplakatit yhteen 3" kattiin, mutta näyttäisi tuo alkuperäinen olevan kahdella laipalla ja kahdella lambdalla. Eli ilmeisesti dp pitää katkaista ennen haaroitusta kun laipat ovat vasta kattien päissä. Mutta miten nuo kaksi lambdaa? Voiko toista jättää pois vai pitääkö toinenkin paikka lambdalle tehdä?

    Tässä kuva asian selkeyttämiseksi

  • #2
    Jos ne lambdojen piuhat menee erillään eculle asti(niinkuin voisi olettaa), eli on erilliset signaalit, ni kannattanee tehdä molemmille reiät. Kyseessä kumminkin melko pieni homma porata kaksi reikää ja miggiliimalla heittää sopivan kierteiset pultit putkeen vaikka vierekkäin.

    Comment


      #3
      Jos kone on APY (kuten oletan 1999 -vuosimallista), oli Lambdoja vain yksi ja se on ennen noita katteja lähellä turboa. Kannattanee tarkistaa kuitenkin itse katsomalla auton alta, ennen puhu palturia. S3:ssa AMK ja BAM -moottoreissa on ilmeisesti lambdat myös kattien jälkeen, joten niissä tilanne taitaa olla erilainen ja kuvan katti on ilmeisesti niihin suunniteltu.

      Itselläni on vaihdettu kaksi alkuperäistä kahteen jälkiasennukseen ja moottorityyppi on tosiaankin tuo APY. Tuo Lambda -asia selvisi itse tutkimalla, vaikka väittivät viralliselta varaosatiskiltä jotain ihan muuta.

      Comment


      • #4
        Kiitos, kone on tosiaan APY. Muistatko vielä oliko se haaroitus kuinka hankalassa paikassa? Jossain olen kuvankin nähnyt. Illalla vasta pääsen auton alle katselemaan mutta hieman kiirettä pitää osien hankkimisessa joten vinkit ovat tervetulleita.

        Comment


          #5
          En tarkemmin haaroituksen alkua katsonut, mutta ei se ihan lähellä noita laippoja ollut. Näytti kaksi putkea alta tulevan ilman että liitosta olisi helposti nähnyt.

          Comment


          • #6
            Noniin se haaroitushan lähti melkeen heti turbon jälkeen eli tuohon pitää tehdä kahdet laipat ja Y-kappale tai sitten kokonaan uusi DP. Multa löytyy dxf-kuvat noista katin laipoista jos joku niitä joskus tarvitsee.

            Comment


            • #7
              Onko kukaan hakenu mustaa valkoisella onko kattien vaihdolla/poistolla sanottavaa hyötyä S3:sessa?

              Comment

              Working...
              X