Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B8 vaimennus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B8 vaimennus

    Onko kukaan laitellut vaimennuksia otsikon autoon? Löytyy tallista tuota STP Gold mattoa melkoisesti, aiemman projektin jäljiltä. Mietin minne niitä työntäisi, jotta tulisi paras hyöty. Paksin subbari/vararengas kotelo on yksi päätetty kohde. Mutta miten esim. etuovet, kannattaako lähtä purkamaan ja laittamaan eristettä. Kattoa en lähde purkamaan, mutta muita kohteita voisi vaikka harkita.

  • #2
    Kattoa olisi muutenkin turha purkaa koska siellä on jo iso äänieristelevy ja se on liimattu kattopeltiin todella tiukasti. Ovissa eristettä ei kovin paljon vakiona ole mutta rakenne on umpinainen. Ulkopeltiä vasten levyä kyllä saa, mutta aikko mistä sitä saa laitettua on aika pieni ja toiseen päätyyn on lähes mahdoton yltää. Kyllähän B8 on melko hyvin äänieristetty auto jo vakiona. Farkku jos se on niin kontissa sille voi olla eniten käyttöä, niin myös sedanissa, mutta sehän on ihan omana umpiosastonaan muutenkin.

    Comment


      #3
      Sama ajatus itselläkin jos toi B8 jää talouteen. Takakoppaan keskittyminen, näyttää aika vähäiseltä siellä eristykset verrattuna vanhaan b6:seen.

      Comment


      • #4
        Ovet ehdottomasti! Parantaa ainakin ASS:n bassontoistoa kivasti ja poistaa kuminaa.

        Comment


        • #5
          Itse laitoin omaan B8 Avantiin aikanaan kontin täyteen muistaakseni STP:n goldia ja sen kokeilun perusteella tuskin enää lähden noihin projekteihin. Ei mitenkään mainittavaa eroa melutasoon.

          Comment


          • #6
            Laitoin myös Avantiin vastaavaa mattoa kaikki ovet ja koko takakontin ja mielestäni oli kyllä ehdottomasti vaivan arvoista. Päivässä tuon teki ja toki ovissa vähän pienet aukot, mutta kyllä se silti hyvin onnistui. Ovipahvien purkaminenkin oli niin nopeaa, että siihen ei montaa minuuttia mennyt. Takakontissa tietty meni vähän kauemmin, mutta täytyy sanoa että tekisin uudestaankin, kun ottaa huomioon lopputuloksen.

            Tässä yksi video ovipahvien irroituksesta.
            Viimeksi muokannut Maxpres; 27.3.2017, 08:57.

            Comment


            • #7
              Onko tietoa miksi katon alkuperäinen eristelevy on korjausoppaassa nimetty reinforcement eli vahvike/jäykiste? Ei tuo kyllä resonansseja vaimenna yhtään, kun kattoa koputtelee. Jotain vaahtomuovia vissiin vain liimattu, vai voiko tuossa nyt jotain muutakin sitten olla?

              Eli tohtiiko repiä huoletta irti ja butyylimattoa + lineria tilalle?

              Comment


              • #8
                Näyttipä olevan ihan höttöä vaahtomuovia. Hassusti vain nimetty noissa opuksissa ja osaluettelossa.

                Comment

                Working...
                X