Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sirinää ja surinaa ...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Sirinää ja surinaa ...

    ... kuuluu pelkääjän puolelta, eikä ole kuitenkaan ns. hellasäröä. Autossa on Pinohiiren DEH5530-RDC/CD-soitin, josta lähtee linjaulostulo "vasemmalle" ja "oikealle". Tarinan mukaan vahvistimet (2 kpl) sijaitsevat takaovissa kaiuttimien yhteydessä ja näistä nyt se oikeanpuoleinen on alkanut sirisemään. Pitää siis korkeataajuuksista ääntä, jonka voimakkuus tai taajuus kasvaa moottorin kierrosten kasvaessa. Joskus sitten taas ei sirise.

    Pähkäilemällä päättelin, että joku (linja, tehonsyöttö) vetää maihin jossain. Kaipaankin nyt vinkkiä, jos joku on vastaavaan törmännyt, mistä alkaa purkamaan ongelmaa? Ovien läpiviennit? Radion takuiset johdot?

    Toinen juttu kokonaan on se, että orkkisGammaan ja sen takalevyssä olevaan liittimeen tuli joku erillinen johto, jolle en millään keksinyt paikkaa Pinohiiressä. Joku oli tietävinään, että se liittyisi hälyyttimeen, mutta se taas toimii moitteetta. Mikä lie.

    #2
    Vois olla että ko. aktiivikaiuttimen maapuolessa on vikaa ja osa maadoituksesta tapahtuu linjajohdon kautta -> ei hyvä.

    Comment


    • #3
      Eipä nuo häiriönpoistaja - kompanentit huonojakaan ole. Silloin monesti on vain kyse siitä että virta on otettu väärästä paikasta tahi laturi päästää "läpi".
      Oliko se nyt laturin lähtöön vai akun...... kun siitä on niiiiiiiin pitkä aika kun on niiden kanssa pelannu. Ensisijaista on että löytää sen vian aiheuttajan ettei vika ala rikkomaan laitteita.

      Comment

      Working...
      X