Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

TT 8N takasivuverhoilun purku

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • TT 8N takasivuverhoilun purku

    Miten mahtaa purkautua 8N TT:n takapenkin pelkääjän puolen sivuverhoilut?
    Äkkiseltään en keksinyt kun nopeasti vilkaisin, eikä viitsis alkaa kokeilemalla repimään, koska kokemuksien perusteella saan vain jotain rikki sillon.

    #2
    Ilmeisesti vetämällä. Ainakin tämän mukaan.

    Comment


    • #3
      Niimpä niin, sitä vähän pelkäsinkin. Kaikkea vetämällä, painamalla tai vääntämällä irtoavia purkaessa yleensä saan vaan jotain rikottua :D Ruuvi- ja pulttikiinnitykset ym. on enemmän mun mieleen. Noh, täytyy koittaa tuossa joku päivä saada se ehjänä purettua.

      Comment


        #4
        Selkänojan lukitus tanko irti ja sitten vaan klipsejä repimään irti. Muistaakseni kannatti aloittaa sieltä takakontin puoleisesta päästä. Verhoilu työkalut on pop tohn hommaan. :)

        Comment


        • #5
          Joo kävi vähän mielessä, että pitäis joku setti verhoilun purkuun hankkia. Ja muihinkin muoviosien irroitteluun, sitä kun tulee aina tuhottua kaikenlaista noissa purkuhommissa kun rautakangilla ja kirveellä irroittelee...
          Motonetistä löytyisi Bahcolta ja MTX:ltä sarjat, onkohan noista mitään iloa? Ja onko ehdottaa jotain muita työkaluja?

          Comment


            #6
            Molemmilla pärjää varmasti ihan hyvin. Noista ehkä ennemin ottaisin tuon bahcon kun siinä on tuollaisia haarukka tyylisiä avaimia seassa. Omat työkalut olen ostellut ebaysta kun sieltä vastaavan tyylisiä sarjoja saa tyyliin kympillä. Ei ehkä ihan yhtä laadukkaita mutta ei stä korkealta putoa jos menee jokin väännin rikki. :)

            Comment

            Working...
            X