Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi Consert -soitin sammuu 10-20 minuutin jälkeen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi Consert -soitin sammuu 10-20 minuutin jälkeen

    Mikähän mahtaa olla vikana kun soitin sammuu n. 10-20 minuutin ajon jälkeen. Jossain vaiheessa sen sai vielä hetken kuluttua uudestaan päälle jolloin näytössä luki code safe mutta saattoi sammua heti uudestaan, nyt menee päälle vasta kun auto on seissyt pitkän aikaa. Auto on -07 A4 ja orkkis audi consert soitin. Puhelinvarustus on myös.

    #2
    Perinteinen vikakoodien luku voi paljastaa jotain. Tuohon code safe ilmoitukseen arveluna että se liittyy jotenkin siihen. Luulisin että consertissa on samanlainen kuin esim. RNS-D:ssä eli yhteen pinniin pitää tulla jatkuva +12V ja jos se katkeaa se pyytää koodia. Olisiko sille joku huono liitos tmv..?

    Comment


    • #3
      Onko noissa tuuletin, kuulostaa perinteiselle lämpöongelmalle jos jäähdyteltyä taas alkaa toimimaan.

      Comment


        #4
        Käynnistyykö se automaattisesti kun käynnitää auton ja toimiiko taustavalot. Jos vastaus on EI, niin se ei saa can-väylästä viestejä. Myös PIN-koodin kysely viittaa siihen.

        Laite sammuu 10min kuluttua, jos se ei saa autolta dataa. Olettaa, että auto on sammutettu.

        B7:ssa concert tietää auton alustanumeron, eikä kysele ensimmäisen syötön jälkeen PIN-koodia, jos se saa autosta sen alustanumeron luettua.

        Comment


        • #5
          Kun auton käynnistää uudelleen niin soittimeen syttyy vain valot ja sen joutuu napista laittaan päälle. Pin koodia se ei kysele vaan teksti code safe tulee joskus näyttöön. Eilen kun en kytkenyt puhelinta järjestelmään niin kaiuttimista tai jostain kuului ihmeellisiä pimputuksia silloin tällöin ja välillä ihan kuin hiljaista puhelimen hälytysääntä.

          Comment


            #6
            Kokeileppa ihan ensihätään bootata radio, eli ota sulake pois vaikka 10 minuutiksi. Jos ei auta, niin vikakoodeista vois selvitä jotain.

            Comment


              #7
              Meillä on (ehkä) tommonen autotalliradiona. Se sammuu noin tunnin välein, ei tarvitse koodia.

              Comment


              • #8
                Niin tällainen vikahan siinä oli kyseessä. Ilmeisesti puhelinjärjestelmän kytkemisen yhteydessä otettu yhteen johtoon virta liittimen taakaa vaan johdon kuoritulla päällä tökkäämällä kuparin ja pakeliitin väliin ja kahden sentin päästä johdot teipillä yhteen, joka oli tietty irronnut. Tein kunnon liitoksen ja nyt on ainakin toistaiseksi toiminut.

                Comment

                Working...
                X