Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

antenninvahvistin?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • antenninvahvistin?

    Lienee antenninvahvistin rikki, mutta en ole saanut kaivettua esille onko se katolla samassa möltissä kun gepsi jne vai jossakin sisuksissa? Voiko sellasta edes laittaa sisuksiin?

    Pitäisi varmaan kyseinen kapine uusia kun ei radio enään tahdo kuulua niin hyvin kun ennen (rätisee). Mistä tietää millasen tarvitsee? Autona siis A6 2,5 TDI V6 quattro farkkuna -04.

    Onko siellä joku töpseli joka laitetaan soittimeen kiinni joko radion taakse tai takaboxin cd-vaihtajaan?

    #2
    Tavaratilan sisävalon kun irrottaa niin näkee mihin suuntaan antenninjalasta lähtee johto, muistaakseni kuskin puolen D-pilarin suuntaan. Siellä hoodeilla se antenninvahvistinkin on. Tutkisin kuitenkin ensimmäisenä ihan sen antenninjalan kunnon, tuppaa pääsemään vesi sinne ja hapettuvat rikki.

    Comment


    • #3
      Minä ostin Audi A4 B8 korilla. Radio ei toiminut. Kävin Laakkosella kysymässä asiaa Olisivat laittaneet antennin etulasin, en antanut laittaa,poistuin kun ei ollut järkeä siellä puheissa.
      Menin uudelleen ja menun huoltohalliin suoraan asentajan luo.Kysyin missä on autossa Antennivahvistin ja onko yleensä.Sanoi olevan takalikasuojan kohdalla.
      Menin varaosa myynti.Pyysin antennisovitinta virransyöttöön.Maksoin 15 eur.Se tulee sinne radion töpseliin ja antennikaapeli sovittimeen.Kytkin radio ei toiminut, etsin sulakkeen. Oli palanut, vaihdoin uuden ja radio toimii.

      Comment


      • #4
        Pitänee repiä kattoverhoilu irti viikonloppuna ja katsoa siis.

        Sitäkö ei voi uusia tyylillä piuha jonnekkin jemmaan ja sitten soittimeen kiinni?

        Comment


          #5
          Tarkista nyt ensin sen antenninjalan kohtalo, siihen pääsee käsiksi kun irrottaa kontin sisävalon. Ei tarvi kattoverhoilua purkaa.

          Comment


          • #6
            Antennin jakoboksi sijaitsee takaapäin katottuna antennista, noin 30cm oikealle. Rittää kun ottaa katon sisäverhoilulipan pois niin käsi mahtuu sinne. Boksi on tarralla kiinni, eli vetämällä lähtee pois. Joku antenni boksi on myös tuolla takasivu verhoilun luukun sisällä olevassa kehikossa, missä on tuo cd boksi. Ei näy ennen ku ottaa kehikon irti. Itse taistelen samasta asiasta, antenni vaihdettu, mutta ei vaan toimi. Antennin jakoboksi taitaa olla erinlainen jos on alkuperäinen tv boksi, kun siihenkin tulee neljä antennin johtoa. Pitäis tilata toinen boksi ja kokeilla jos rupeis toimimaan.

            Comment

            Working...
            X