Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Hifipäivitys

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Hifipäivitys

    Elikkäs audin täydellinen hifi päivitys alkanut.

    Uutta hifiä tulossa:
    GAS GS62K 4-sarjaa
    GAS PRO 2000.1
    GAS GPP1244 12" 4kpl
    GAS PRO 80.4

    Saa antaa mielipiteitä esim Gas merkistä. Kuvia tulee lähi aikoina

  • #2
    Mikäs siinä hifipäivityksessä on täydellistä? Se että jokapaikassa on kaiuttimia ja kaikki soi tosi kovaa? :o
    Gas ei ainakaan kuulu mihinkään laatukastiin, mut sitä laatua tässä tuskin haetaan.

    Comment


    • #3
      Täydellisen päivityksen ymmärsin itse niin, että jokainen alkuperäinen ääntä tuottava osa lähtee vaihtoon. Kerrohan nyt mikä on tavoitteena, parempi sointi vai enemmän meteliä?

      Onko tarkoitus vaimentaa autoa, rakentaa koteloita yms. vai asennetaanko vain entisten tilalle uutta kampetta? Osien vaihdosta alkuperäisten tilalle ei vielä kovin saa projektia aikaiseksi, mutta jos tässä tehdään muutakin, niin laita kuvaa ja kerro mitä teet.

      Comment


        #4
        Ainakin määristä päätellen on enemmän meteliä haussa :) itsekin ymmärtäisin että vakiot korvataan paremmilla mutta nuita määriä ei vakio paikoille iha survota

        Comment


          #5
          4 x 6,5" 2-tiesarjoja ja sille 4-kanavainen vahvistin sekä 4 x 12" wooferia ja noille sitten yksi vahvistin 1 ohmin kuormaan? Tuosta kun nopsaan laskee, niin alun kolmatta kilowattia olisi tehoa otettavissa, niin kävikö mielessä miten ajattelit sähkönsyötön hoitaa?

          Comment


          • #6
            4 x 6,5" 2-tiesarjoja ja sille 4-kanavainen vahvistin
            Kröhöm, taitanee 4 sarjaa vaatia 8 kanavaa... ;)

            Comment


              #7
              Kasvata budjettia isommaksi ja hanki paremmat kaiuttimet ainakin. Saat äänitteistä enemmän irti. Virtajärjestelmä kannattaa mieluummin ylimitoittaa.

              Comment


              • #8
                Kyllä tuo 4 kanavainen riitti ainakin nyt alkuun ainakin ihan hyvin :) virta puoli alkaa olemaan pikku hiljaa valmistumassa. Unohdin mainita tosiaan etten teen tästä autosta mitään paine helvettiä :D riittää että talvi autossa soi se musiikki tarpeeksi lujaa. Etuoviin on valmistettu lasikuidusta 2x6,5" paikat, hattuhyllyllä on sitten pienet kotelot ja peräkontin lunkkassa samoin. Kuvia tulee lähi aikoina

                Comment


                • #9
                  Äänenlaatua ei olla hakemassa ainakaan, muista tukevat kiinnitykset elementeille,vaffille,subeille sekä vaimennus kuntoon ja virtapuoli.

                  Itseppä oisin laittanut yhden kunnon erkka sarjan ja subin sekä vaffi näille, sitten ehkä lähempänä hifistelyä. Mutta kyllä mekkalaa noillaki saa mut ei kovinkaan laadukasta :( joka on ihan faktajuttu.

                  Comment


                    #10
                    Eiks neljällä kappaleella 12" subbareita mene jo painehelvetin puolelle. Mä kans oisin sijoittanut määrällisesti vähempään mutta samalla laadukkaampiin tuotteisiin, määrä ei korvaa laatua.

                    Comment


                    • #11
                      Kotelot on hyvin kiinitetty peräkonttiin hyvin eikä pääse sieltä karkaamaan mihinkään :) periaattessa olisinhan minä voinu sijoittaa hieman enemmän ja toiseen merkkiin. No katotaan mitä tuleva kesä tuo tullessa. Eihän se määrä korvaa laatua koskaan :) mutta nyt sattuu tuo Gas olemaan vielä aika pienissä hinnoissa nii katotaan miten käy :)

                      Comment


                        #12
                        Unohdin mainita tosiaan etten teen tästä autosta mitään paine helvettiä :D
                        4kpl subeja joita mainostetaan juurikin tuolla kovaa soimisella/paineen määrällä? Niinkun tosiaan jo moneen kertaan mainittu, niin olisit mielummin ottanut 1-2 laadukkaampaa ja parempi äänistä subia + paremmat erkka sarjat, jos et sitä paine helvettiä oikeasti halua :).

                        Comment


                        • #13
                          GASin vermeitä ei ole koskaan tullut kuunteltua, joten tuohon on paha sanoa mitään. Virtapuoli ja signaali vaan kuntoon ja säätämään, eiköhän nuokin saa soimaan. Kait sulle tulee asiallinen ohjemalähde? Nuo erkkasatsit etuoviin, tietty! Tsemejä vaan asennuksiin :)

                          Comment


                          • #14
                            Ei tollasella laitteella saa ku mummolta tekarit putoamaan. Ei tossa äänen laatua tarvitse miettiä vaan pelkkää paine kamaahan noi on. Varsinkin ku subbareita on 4.

                            Comment


                            • #15
                              Mielipide: rahat olisi menneet parempaan osoitteeseen wc-pöntön kautta. Noita roskamerkkejä kun ihmiset ostaa, se on viesti tehtaalle että näille on kysyntää -> tehdäänpäs lisää näitä paskavehkeitä pennin osista.

                              Comment


                                #16
                                Painekamaa hyvinkin. Jotenkin kuvittelen että tarkoitus on ajaa tuolla monovahvistimella nejää wooferia 1 ohmin kuormaan, jolloin mökää irronnee teoriassa noin 130 dB, mikäli päissäni oikein laskin. Voin kertoa että noihin lukemiin pääsee vähän pienemmilläkin kaiuttimilla ja vähemmällä määrällä.

                                Kultaisella 90-luvulla autostani mitattiin kuskin paikalta 125 dB ja silloin minulla oli kaksi Infinityn Kappa 10" wooferia + Infinityn 3-tiesarja + 8" midbassot. Vahvistintehoa oli yhteensä vähän alle 1000W Kaverin autosta puolestaan mitattiin yli 140 dB ja siellä oli kaksi 12" JBL:ää ja joku 3-tiesarja, jota en enää muista, vahvistintehoa oli vähän yli 2000W.

                                Aika ilmeistä on että tuolla setupilla saa kyllä möykkää enemmän kuin kotitarpeiksi, mutta puolet pienemmällä vahvistinteholla pääsee liki samoihin lukemiin kun vähän panostaa enemmän niihin kaiuttimiin. Nuo GAS:n 12" ei ole ihan sieltä herkimmästä päästä.

                                Comment


                                • #17
                                  Lainaan tätä topiiccii, mihin mun pitäs kytkeä nuo kaiuttimet etuovissa kun etu oviin tulee 4 johtoa. Mihin kytken nuo uudet kajarit kiinni :D

                                  Comment


                                  • #18
                                    Samaa mieltä että määrä ei korvaa laatu :)
                                    Entisessä neloskoppa golfissa oli 1 kpl 10" DLS nobelium 10i refleksikotelossa ja ajamassa SPL dynamics ice-1500 vahvari. Mitattiin 135db jatkuvaa ja piikki 141db ja äänenlaatu normikuuntelussa oli älyttömän hyvä :P
                                    Attached Files

                                    Comment

                                    Working...
                                    X