Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi S3 8L - Keskuslukko-ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi S3 8L - Keskuslukko-ongelma

    Tervehdys.

    Alkoi autossani keskuslukko temppuilemaan seuraavalla tavalla;
    ajoin auton parkkiin ja veti kaukosäätimestä painamalla ovet normaaliin tapaan lukkoon. kuitenki aamusella töihin lähtiessä jouduin toteamaan että ovet ei enää aukeakkaan napista painamalla ja ensimmäisenä tuli tietty mieleen että avaimesta patteri tyhjä

    --> Vaihdoin patterin ja yritin opettaa sen, mutta samalla huomasinkin että sähkölasit + sisävalot ei toimi normaaliin tapaan. ja ledit lukkonuppien vieressä ei vilkkunut. Tämä tietysti herätti epäilyksen että jokin sulake palanut. Kävinkin sulakkeet läpi ja sieltähän löytyikin 10A sulake joka oli kärähtänyt.

    Nyt siis taasen sähkölasit pelaa sekä sisävalo, kaukosäätimestä kun painelee niin vilkut vilahtaa niinkuin normaalisti kuuluukin, mutta ei vedä ovia lukkoon.

    Tästä heräsikin epäilys että voisikos olla sitten Alipainepumppu (?) olla oikarissa tms. Luin autocomilla koodit ja sanoikin moisessa laitteessaolevan jatkuva vika.

    Missäspäin autoa kyseinen pumppu mahtaa sijaita? käväsin marmorilla huvikseen kyselemässä pumpun hintaa ja totes vaan ettei vika voi olla siinä kun ei niitä oo vaihdettu kun kolarikeisseissä..

    Onko siinä joku ohjainlaite samassa vai mistä se hinta muodostuu?

    #2
    Pumppu sijaitsee vasemmalla takana heti umpion alapuolella. Vuorattuna paksuun fylliin. Kannattaa tarkistaa ettei ole päässyt takavalo vuotamaan vettä sisään sillä se fylli imee kaiken veden itseensä oikein iloisesti.
    Meillä kävi anopin a3 näin ja meni koko pumppu uusiksi. Uuden sai tilattua saksan maalta edullisesti.
    Ja kyllä siinä on jos en väärin muista mukavuus toimintojen ohjainlaite samassa boksissa sisällä siksi voi olla marmorilla suolanen tuo hinta :D Vanhasta osanumero talteen kun tarkistat sen. Muista katsoa liittimet että on kunnossa, ettei ole pinnit hapettunut.
    Viimeksi muokannut Myotonia; 7.5.2015, 11:06. Perustelu: lisäys

    Comment


    • #3
      Tämäkin tuli korjatuksi , Eli tilasin Ebaysta tälläisen ; http://www.ebay.co.uk/itm/261906978472

      tuon vaan sitten vaihteli tonne mukavuusboksin sisään, eli hurjat kaksi johto joutui katkaisemaan ja liittämään.
      Kiitoksia Myotonialle vinkeistä.

      Comment

      Working...
      X