Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sähköikkuna kolahtaa alas laskettaessa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Sähköikkuna kolahtaa alas laskettaessa

    Kuukausi-pari sitten alkoi kuulua kolahdus, kun laskee kuskin puolen ikkunan alas asti. No, ihan joka kerralla sitä ääntä ei tule, mutta kuulostaa kolahtaessaan siltä kuin ikkuna menisi jotenkin liian alas, "pohjaan saakka". Onko tuttu tilanne muille? Ovea ei ole purettu, eikä mitään remontteja tehty, ennen kuin oireet alkoivat.
    Tietääkö joku, onko ikkunat "opettavissa" tai muuten säädettävissä, että pysähtyisi vaikka senttiä, puolta, aikaisemmin kuin nykyisillä toiminnan asetuksilla?

  • #2
    Mulla oli samanlaista tollasessa C4 korisessa satku audissa, tosin hantin puolen lasissa.
    Yhtenä päivänä vaimo tuli kotiin autolla ja sano et lasi oli tippunut alas, vinoon oven väliin.

    Ainakin tippumisen syynä oli, et ikkunahissin lasin nostokiskosta tulee lasin alakeunassa n. keskellä olevasta reijästä sellanen tappi läpi jolla lasi kiinnitetään lasia nostavaan kiskoon.
    Tapissa on toisella puolella sellanen U-muotoinen lukitussokka joka oli irronnut ja lasia alas otettaessa, lasi oli noussut pois siitä kiskon päältä.

    Tappi menee sisäpuolelta lasin läpi ja sokka tulee lasin ulkopuolelle, näin niinku penkiltä katsottuna.

    Sain kikkailtua lasin takaisin oikeelle paikalleen ja sokkakin löyty sieltä oven peltikaukalon pohjalta. Kiristelin sokkaa vähän pihdeillä ja laitoin takas paikoilleen. Mulla loppu siihen myös kolinat.
    Mutta eihän se takaa että että tässä tapauksessa olis niin.

    BTW. Vaati ovipahvin irrottamisen.

    Comment

    Working...
    X