Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Webaston telestart T90 vastaanotto-ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Webaston telestart T90 vastaanotto-ongelma

    Heipä hei,

    kun edellinen probleema saatu selvitettyä turhana, niin uutta puukkaa.
    Eli tehdasasenteinen Webaston taukolämmitin A8 2008 4.2 FSI:ssä.
    Ja T90 telestartin kaukokapulasta lämmityksen ohjaus päälle ja pois menee autolle 300 metrin päästä, mutta T90 kapula vilkuttaa tästä huolimatta napin painalluksen jälkeen nopeasti punaista valoa(oli kyseessä lämmitys päälle tahi pois päältä). Tämähän tarkoittaa ilmeisesti sitä, että kapula ei saa varmistusta komennon perille menosta.
    Normaali toimintahan on lämmityksen päälle kytkettäessä, että T90 vilkuttaa hitaasti vihreää ja pois kytkettäessä hitaasti punaista.

    Patterit vaihdettu kapulaan.
    Voiko kyseessä olla jokin kapulan asetusten hairahdus(avaimet ja kapula pyörii päivät taskussa ja maha joskus voi painella nappuloita), vai olisiko kapula kaput vai webaston radionvastaanotin kaput.

    Ts. kysymys onko kellään olluut vastaavaa ongelmaa audin webaston telestartin kanssa(oli kori mitä tahansa).

  • #2
    Itselläni oli samaa, lisäksi lähetysmatka tuntui lyhentyneen patterin vaihdosta huolimatta. Kauko toimii edelleen lyhyeen matkaan, mutta ongelman kiersin ostamalla siromman mallin ebaystä Wolkkarin tarralla varustettuna :)

    Comment


    • #3
      Kiitoksia vertaistuesta.

      Sori unohdin mainita, että sama homma täälläkin etäisyyden kanssa. Eli noin 5-10 metrin päästä T90 saa kuittauksen ja valot vilkkuu kuin pitääkin.
      => Ebaytä selailemaan.

      Comment


      • #4
        t91 malli toimi ainakin itsellä ja noita näkyy saavan skodan yms. tarroilla ebaystä alle 50€. Itse aikanaan etsin toki oman merkin tuotetta, mutta kun pelkkä tarra maksoi muistaakseni 30€(eli siis oikealla merkillä varustettu), päädyin ottamaan tuon. Parituksella toimii normaalisti.

        Comment


          #5
          Samoin tein kuten Ugemi.
          Tuolta tilasin omani pari vuotta sitten, maksoi silloin muistaakseni 50,-. Nyt näyttää olevan 99,-. Hyvin toimii, myös kuittaus.

          Comment

          Working...
          X