Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi TT Bose vahvistin

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi TT Bose vahvistin

    Vahvistin sökähti ttstä. Virta menee ja naksahtaa mutta mitään et kuulu. Onko kellään jäänyt tallin nurkkiin vahvistinta pyörimään?

  • #2
    Audi TT Bose

    Elikkäs tässä 3kk ajellut ilman radiota nyt alkaa tympimään. Tässä tapauksessa homma ei ole ihan bolt-on, koska edellinen omistaja poistanut jonkun liittimen. Alunperin mankasta kyllä kuului, mutta otti häiriötö. Aukaisin karvaperseliitokset teippasin päät ja kävelin hifi liikkeeseen sieltä tarttui mukaan adpteri johtosarja sekä antenninvahvistin tai vastaava morkula. Tästä se riemu vasta repesi kun aloin pähkäilemään adabterisarjaa. Kädessäni oli pätkittyjä johtoja ja piti selvittää mikä kuuluu mihinkin. Homma on siinä vaiheessa että radio herää henkiin, mutta ääntä ei kuulu. Tässä adabterissa ei siis ole rca lähtöjä vaan joku taajuusmuunnin? Vahvistimesta kuuluu kyllä ääni kun kytkee johdot, mutta mitään ei tapahdu. Voiko vahvistin olla mykkä? Näissä vahvistimissa ei taida olla erillistä sulaketta?

    Teksti on varmasti sekava, mutta toivottavasti joku ymmärsi :D
    Jos Oulun alueelta löytyy joku osaava kaveri jolta homma hoituu niin YV:tä tänne suuntaan!

    Comment


    • #3
      Bose vahvistin 8N8035223

      Eli siis.
      Autosta Audi TT coupe 1.8 quattro vm. 2000 Bose vahvistin jää virralliseksi, ja tyhjentää akun. Ostin uuden käytetyn samanlaisen osan. Osa pitäisi vaihtaa, onko vaikea homma? Onko Jyväskylässä ketään tän homman osaavaa, joka tekis tän tietysti korvausta vastaan?

      Comment


      • #4
        Osaisikohan joku korjata kyseistä vahvistinta AudiTT:lle (2009) tai mistä tuollaisen voisi vielä löytää? Briteissä näyttäisi olevan jotain korjauspalveluita, muttei jaksaisi vielä alkaa lähettelemään. Osanumero on 8J0035223C. Vahvistin toimii vielä, mutta kuuluu aina pieni *poks* kajareista kun autoon laittaa kylmänä virrat päälle. Eiköhän tuo kohta rikki kuitenkin mene ihan lopullisesti :)

        Comment


          #5
          Mulla oli 2009 Bosessa sama vika.
          Pudottelee kosteutta suoraan vahvistimelle ja hapettuu ajan mittaan.
          Otin vahvistimen irti autosta ja suojien alta löytyy hapettunut piirilevy. Putsailin harjalla ja viinalla mähmät pois ja rapinat ja rapsahtelut loppui siihen. Ei tietty korjaa poikki menneitä juotoksia ym mut mulla parani.
          Halpa kokeilla, tarviit vaan aikaa.

          Comment

          Working...
          X