Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A8 D3 vetokoukku

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Onko takapuskurin alla takana sellainen punainen korkki / muovikansi? Sen kun nyppää irti ja lyö tuon koukun viritettynä sinne, pitäisi tarttua. Sähköboxi kärrylle on nivelöity siihen korkin viereen, niin, että taittuu tarvittaessa alas / näkyville.

    Comment


      #32
      No niin nyt on paikallaan se "virittäminen" unohtui ja piti vähän kolauttaa vasaralla niin lukitus laukesi.Ollut koukku varmaan viimeksi 7 vuotta sitten viimeksi paikallaan:}

      Comment


      • #33
        Audi A8 VM2005 koukun asennus

        Ajattelin kerrankin päästä helpolla ja vein AD-Korjaamolle tommoiseen piiloon taittuvan koukun asennukseen. Eipä mennyt kuin Strömsöössä. Mennessäni paikalle niin asentaja kysyi oliko vasemman puoleiset takavalot toimineet ja kerroin, että ovat toimineet tähän päivään asti. Asentaja totesi siihen ,että asensi jonkun johdon väärin ja rupesi purkaamaan akkua ulos ja tekemään kytkentöjä siellä sulakerasian puolella. Maksoin laskun ja lähtiessäni autoon ja startatessa MMI näyttö ylhäällä ja pimeänä. Menin heti takasin ajamatta metriäkään autolla ennen reklaamin antamista! Viedessä kaikki pelas menin navilla sinne asenukseen. Liikkeen kanssa sovittiin hinta, asennus, johtosarja, koukku ja koodaus. Nyt liike yrittää pestä kätensä ettei olisi niitten vika.

        Comment


        • #34
          Vetokoukun asennus ollut projektina jo hetken aikaa. Irroitettavan koukun tilasin Ebay:n kautta saksasta 360e hintaan. Hommasin myös alkuperäisen kärryn valojen moduulin konttiin. Asentaessa onnekseni huomasin tuon moduulin jo löytyvänkin kontista, joten ei tarvinnut kun käyttöön koodauksen VCDS:llä.

          Johtosarja piti rakennella boksilta pistokkeelle, sen tein/kytkin elsa:sta hommatun kaavion mukaisesti. Voin sen tänne laittaa näkyville myöhemmin jos jollekkin ois siitä joskus hyötyä..

          Muuten pellaa hyvin, mutta valot ei pala kärryssä ;) Auto kyllä tunnistaa kärryn. Kytkee takatutkat pois päältä ym. ja kärry näkyy myös MMI:n näytöllä. Vaan yksikään valo ei pala kärryssä. Ei ole led valot ja toisessa autossa kärryn valot toimii.

          Koodaukset pitäisi olla kaikki tehty oikein. Vikakoodit tulee jokaisesta kärryn valosta: ”02564 Trailer left tail lamps, Electrical fault in circuit”

          Myös silmään pisti vikakoodi moduulissa: 46 central conv. ” 02200 Communication wire to taillights”

          Osaisiko joku fiksu auttaa niin saatas valot kärryyn?

          Comment


          • #35
            Tämänkin sain lopulta toimimaan. Kaksi virtapiuhaa puuttui toisesta liittimestä, mikä moduulille tuli jo valmiiksi (kuvassa T12M/9 ja -12). Tyhjät sulakepaikat löytyikin siitä boksin likellä olevasta sulakerasiasta (SF11 ja -12). Eli muutaman johdon veto vielä, oikeat pinnit liittimiin ja valot pelaa.



            Pinnejä liittimissä on kahta eri kokoa. Itse tilasin läjän Ebay:sta nuita. Pörhöllä oli kaiketi aika kalliita..

            -Isompiin sopii AMP Junior Timer:n pinnit (2,8 x 0,8 mm) Orkkis numero: N 906 844 01
            -Pienempiin käy AMP Micro Timer pinnit (1,6 x 0,6 mm) Orkkis numero: N 103 358 07
            Attached Files

            Comment

            Working...
            X