Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A8 Vettä keskikonsolissa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A8 Vettä keskikonsolissa

    Keskikonsolista kuuluu merellisiä ääniä ja vettä puskee aika-ajoin ulos etu jalkatiloihin ja viimeisimmäksi myös takailmantuloista.

    Mistähän vtusta tuonne on vettä joutunut?? Voiko ilmastoinnin ilmanotosta päästä vettä konsoliin? Ei ole mielestäni jäähdytysnestettä, ei siis pitäisi olla sisälämppärin kenno syypää..

    Kokemuksia moisesta kellään?

  • #2
    Ihan arvauksena, koska en kasin rakennetta tunne:
    vedet valuvat tuulilasilta raitisilmasuodattimen läpi puhaltimen kanavaan, valuvat kotelon pohjalle lämppärin kennon kaveriksi, josta sitten tarpeeksi kerryttyään loiskahtelee muihinkin lämmityskanaviin.
    Kutosessa tämä skenaario on täysin mahdollinen, kasista en tiedä. Ei ole kyllä iso homma tarkastaakaan.

    Comment


      #3
      On sama merellisen äänen kokemus. En tiedä mistä se vesi keskikonsoliin pääsi mutta pikkusen hölmö tunne ol, kun reippaan kiihdytyksen jälkeen takapenkki oli märkä :-) Auto seisoi muutaman kuukauden, lämppärin seudulta sen on ollut pakko mennä... Nyt on poistettu tötteröt lämppärin `poistovesiputkista´ moottorin takaa molemmin puolin. Ei kyl ole uusiutunut sen jälkeen.
      Takapenkille puhaltava suutin irti, auto keula ylöspäin ja siitä saa imettyä veden pois. Lämppärin puhallus kyllä haihduttaa lopun kosteuden...

      Comment


        #4
        Tarkasta nyt kuitenkin, ettei ole valunut vesi lattialle. Ei ne kanavat kauhean vesitiivitä ole. Matto on niin paksu, ettei sitä välttämättä maton pintaa hivelemällä tunne. Oven vierestä se lista irti ja kurkkaa maton alle. Siellä maton ja lattian välissä on (ainakin D3 -kasissa) sellasia muovisia laatikoita, jotka juovat mielellään sen veden. Laatikoissa alivuokralaisena asuvat piirilevyt saavat allergisia oireita samaisesta aineesta. Reseptilääkkeet tuohon allergiaan maksavat tonneja. BTDT

        http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...d.php?t=115725

        Eli ne vedenpoistotutit sieltä konehuoneen puoleleta vesikaukalosta kuikkaan.
        Viimeksi muokannut Tolkkju; 24.5.2013, 17:15. Perustelu: kirotusvire

        Comment


        • #5
          Kondenssivesi tutit tukkeessa.
          http://www.audipages.com/Tech_Articl...tordrains.html

          Comment


          • #6
            Kiitos, pitää nuo kondenssiletkut tutkia.

            Comment


            • #7
              jepjep, kondenssiletkuthan ne syypäänä.. Ei tainnu hirveesti vettä päästä vääriin paikkoihin, oli toki matto märkänä mutta eipä siellä alla mitään ole. Letkut täynnä mustaa muhjua, pitää huomenna puhallella jos vaikka aukeis. Takailmarööristä sai kaivaa rätillä aika reilusti vesiä ulos. Ihmeen helppo oli purkaa konsolin kyljet.

              Comment


              • #8
                Itselläni edellisessä kulkineessa meni tuulilasin poistoreikä tukkoon, valutti vedet repsikan jalkatilaan ja kasteli sisäilman suodattimen ja puhaltimen aina. Kannattaa ajoissa korjata, koska jouduin ruostuneen laakerin takia vaihtamaan puhaltimen ja samalla jouduttiin autoa kuivailemaan. Talvella jos käytät pesurissa voi käydä sama ikävä ilmiö kun minulle, auton puhallin jäätyy ja et saa lämmitän ilmaa sisälle ollenkaan! :)

                Comment


                  #9
                  Ne etujalkatilan matot muuten sitten kerää melkosesti vettä. Mulla kuivu pari viikkoa ne ulkosalla.

                  Comment


                  • #10
                    Se on hyvä että matot imee vedet.Kasissa ei kyllä raitisilmasuodattimet kovin helposti kastu eikä puhallinkaan.

                    Comment

                    Working...
                    X