Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

TT 2001 Bensaluukku

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • TT 2001 Bensaluukku

    Ei aukea napista bensaluukku eikä takaluukku talvisäilön jälkeen ! Myös bensamittari makaa tyhjillään ... Onko mitään tietoo mikä vois olla tai mikä sulake vaikuttaa näihin ? Kävin kaikki läpi mutta näyttää ainakin ehjältä ,! Takaluukku aukeaa vaimen kaukosäädöllä kyllä ..

    #2
    Millaisia vikakoodeja auto kertoo?

    Comment


    • #3
      Ei anna mitään vikakoodeja ... En tiedä näyttäiskö katsastukses koodeja kun meen Ma ?

      Comment


      • #4
        Ruuvaa umpion alta se aukaismoottori irti niin saat ainakin kiskaistua vaijerista sen luukun auki, jos sitä punaista aukaisulenkkiä ei löydy. Kokeile samalla antaa 12V sille moottorille, niin näkee liikkuuko se.

        Comment


        • #5
          Luukku aukeaa kaukosäätimestä eli moottori toimii..

          Comment


          • #6
            Meinasin siis sitä tankin luukkua, mutta ovesta ilmeisesti siis ei pelaa kumpikaan? Lieneekö ovijohdot ehjät haitarin kohdilta?

            Comment


              #7
              Lauri: Ei ne avausnapit ole ovessa. :)

              Comment


              • #8
                Ja mulla ollu vielä tt ennen =) lyhyt muisti.

                Comment


                • #9
                  Tosiaan siellä oikean takavalon takana on se luukku jonka takaa pitäs löytyä punanen "lanka" jolla saat tankin luukun auki. Kokeile muuten räknätä lukon kans kaukosäätimellä muutaman kerran ja koita sitten uudestaan sitä aukaisu nappia kabiinista. Nuo kaikki lukot on jotenki kytköksissä toisiin ja saattaa vähän sekoilla varsinki jos on akku ollu pitkään irti.

                  Comment


                    #10
                    Jeps, mulla taasen toimii takaluukun lukitus/avaus ihan oikein, mutta polttoaineluukku on jäänyt nyt ylös. Ei lukitu painettaessa alas, eikä nappia sisältä painettaessa kuulu ääntä. Sulakkeita ei näissä ole, mutta jos tuo vaijeri ei ole paikallaan, eikös kiiinnilukituksen pitäisi siltikin toimia? Voipihan se olla että moottori kaput, jos ei kuulu ääntä bensaluukun nappia painettaessa?
                    Viimeksi muokannut Audiowille; 10.1.2014, 09:53. Perustelu: lisäys

                    Comment


                    • #11
                      Se lukitustappi on jumittunut sinne sisään, itse ainakin sain öljyämällä pelaamaan sen. Tosin kyllä se oli koko talven riesa. Siihen on olemassa mun mielestä myös jonkin näköinen korjaussarja.

                      Comment


                        #12
                        Jep tuo lukitustappi oli työntynyt "liian sisälle" kolossaan. Purin koko läpän irti ja putsasin sekä öljysin kaikki osat. Työnsin lukitustapin oikealle paikalleen. Jotta jousen ja lukitustapin saa laitettua vaijerin päähän helposti, kannattaa irroittaa vaijerin toinen pää hetkeksi takalampun suunnilta.

                        Comment


                        • #13
                          Nostan nyt tosi vanhaa, mutta tämä oli ainoa joka tuli haulla vastaan?

                          Eli '99 TT eikä bensaluukku aukea nyt kun pakkasta on -12 C. Kävin eilen illalla sulattelemassa autoa parkkihallissa ja ruiskutin vieläpä aseöljyä bensaluukun lukitussalpaan.

                          Nyt alle 24h myöhemmin sähköinen servo kyllä surisee, mutta luukku ei aukea. Yritin avata luukkua sillä takakontin verhoilun takana olevalla "manuaalisella kaapelilla", mutta vaikka nyin sitä kaksin käsin niin mitään ei tapahtunut. Voiko tuo lukitussalpa olla jotenkin ... hajonnut?

                          Comment


                            #14
                            Eiköhän se vaan ole jäässä. Muistelen että kun pitää pussillista kuumaa vettä luukun päällä niin se voi auttaa.

                            Comment


                              #15
                              Tuo luukkuhan lähtee irti kun irroittaa siitä kehältä ne 3 oikeaa ruuvia mitkä ei ole koristeena. Tulee sitten ihan nostamalla pois paikoiltaa, oli sitten lukossa tai ei. ja pääsee katsomaan missä se vika on.

                              Comment


                              • #16
                                Joka talvinen riesahan tuo on ollut. Pussiin kuumaa vettä ja sillä sulattelemaan. Myös ne käsille tarkoitetut lämmittyspussit on näppäriä hanskalokerossa, jos tulee yllättävä tarve tankata. Vanha TT teki joskus myös tuota, että ei toiminut sisältä se kontin ja bensaluukun avausnapit, mutta saattoi toimia seuraavalla kerralla ihan normaalisti. Sitä kaapelia saa nykästä aika reilusti, että aukasee luukun. Omassa ainakin oli ensin vähän "löysää" ja sitten sen jälkeen kun nykäs vielä, niin aukesi.

                                Comment


                                  #17
                                  Entäs sitten, kun bensaluukku jämähtää kesäkelillä? On kuulemma tapahtunut pari kertaa. Ekalla kerralla pari käynnistystä siinä paikalla, uusi kokeilu ja sitten se taas reagoi avausnappiin ja tokalla kerralla vissiin sama juttu eli eka ei auennut mutta seuraavalla ajokerralla aukesi. Ja sieltä manuaalisesta avauskahvasta verhoilun alta aukeaa ok. Onko näiden kanssa ollut ongelmia itse moottorin kanssa vai mikä tuossa mahtaa mättää?

                                  Takaluukun avauksessa ei käsittääkseni ongelmaa. Ei vikakoodeja.

                                  Comment

                                  Working...
                                  X