Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Avain katkes lukkoon..

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    B3 edut

    Ei tossa oo mittarissa ku 136tkm, mut en sit tiiä et kuinka paljon kusettaa :)
    Todennäköisesti mittari vaihdettu "uuteen" käytettyyn kun on alkuperäinen hajonnut.

    Hyvä auto tuo berttakolmonenkin on, mutta nyt kun on tottunut berttaneloseen niin tuohon ei ole enää paluuta. Ajoin itsekin tuollaisella autolla (tosin 1.6. kaasutinmoottorilla) sen nelisen vuotta ja noin 35 000 km eikä hirveästi vikoja ollut. Suurimmat remontit olivat kannentiivisteen uuteen vaihtaminen ja jäähdytinnesteen häviäminen, ilmeisesti oli vesipumppu rikki. Aiempi omistaja oli käynyt alustan läpi, joten sen suhteen ei ollut ongelmia.

    Enemmän tässä ABK-moottorissa on ollut vikoja kuten tyhjäkäynnin heijaamista ja nykimistä, joita B3:ssa ei ollut. Öljyäkään ei käytännössä kuluttanut, taisin tuon neljän vuoden aikana pari kertaa lisätä öljyä, kun taas tähän "uudempaan" joutuu noin kerran kuukaudessa lisäämään öljyä. Saa nähdä miten tuo Valvoline vaikuttaa tuohon öljynkulutukseen.

    Joten yhteenvetona, jos vaan jaksat autoa huoltaa ja korjailla, mukava auto tuokin on omistaa ja ajaa!

    Comment


    • #32
      Meni vähän ot:ks tää ketju mut ei kai se haittaa :D Ja nii, kyllä tota on tarkotus huoltaakkin, kun ei ihan heti uutta autoo oo varaa ostaa. Keväällä olis tarkotus tosin farmari hankkia.. Jos on rahaa :)

      Comment


      • #33
        Molemmilla (b3 1.8 ja b4 abk) ajaneena ja molempia korjanneena on kyllä kehuttava sitä, miten helppoja nuo on kuitenkin huoltaa ja korjatakin, jos vähänkään pysyy työkalut kädessä ja selvittää ennakkoon mitä hommaan tarvitaan.
        Omanki b3:n kanssa meni viikonloppu jos toinenkin tallisa mutta ei se kertaakaan välille jättänyt ja ajomukavuus on kuitenki ihan jotain muuta kuin suurimmassa osassa samanikäisistä.

        Comment


        • #34
          Se on kyllä ihme ettei toikaan oo kertaakaan jättäny tielle. Aina ollu jossai parkkipaikalla ku on hajonnu :D

          Comment


          • #35
            Joo, hyviä autoja nuo molemmat on ajettavuudeltaan. Korjaamisen helppoudesta en osaa sanoa mitään, kun ei ole ollut muita merkkejä mihin verrata.

            Olen ollut kyllä todella tyytyväinen molempien ja varsinkin tuon uudemman hankintaan. Taisi tulla ostettua hyvä yksilö, kun mitään kovin suuria vikoja ei ole ollut. Tuosta kun vielä korjaa nuo tyyppiviat ja käy kuluvia osia läpi vuosi vuodelta, niin huolettomia kilometrejä on myös edessä.

            Comment

            Working...
            X