Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lämpömittari temppuilee

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Pitäisikö sähköisen tuulettimen pyöriä myös jos kone on lämmin ja ilmastointi on päällä? Tais kylmällä koneella sähköinenkin lähteä päälle mutta myöhemmin huomasin että se ei pyöri vaikka ilmastointi oli päällä

    Välillä taitaa tuo sähköinen tuuletin ääntää vähäsen ja eilen kun annoin sille vähän vauhtia niin lähtikin pyörimään, tänään ei kyllä sit lämmin kone ja ilmastointi päällä niin lähtenyt vaikka vauhtia yritin antaa. Liekkö tuo sitten syynä että tyhjäkäynnillä lämmöt nouseepi?

    Edit: taitaapi se sähköinen tuuletin olla ongelma mitä tässä nettiä tutkinut niin on monelle tehnyt että tyhjäkäynnillä nousee lämmöt ja ajossa taas tippuu. Eikä äsken lähtenyt pyörimään ennenkuin anto vähän ruuvimeisselil vauhtia.
    Viimeksi muokannut a1pp4; 22.6.2023, 20:46.

    Comment


      Se sähköinen tuuletin pitäisi pyöriä aina kun ilmastointi on päällä. Itsellä se oli täysin rikki 287tkm ajettuna kun tuon C5 ostin ja nyt ääntää taas 322tkm ajettuna. Ei vissiin noi tarvikepropelit ole oikein kestäviä..

      Comment


      • Onko kokemusta sen vaihdosta itse? Ylhäältä vissiin ruuvi auki ja käännellä että saapi pois vai? Taitaa itse kaapeli olla vaikeampi pois saatava?

        Itsellä se ostaessa välillä äänti ja nyt ei pyöri ollenkaan vaikka suoraan akulta syöttäis virran.

        Comment

        Working...
        X