Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pakkivalot jää palamaan.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Pakkivalot jää palamaan.

    Viaksi epäilisin katkaisijaa ku en oikeen muutakaan keksi ja vika esiintyy usein kylminä aamuina.

    Auto ei oo Audi vaan VW...-98 Passat,Tiptronic laatikolla.

    Missähän mahtaa kyseinen katkaisija sijaita?

    #2
    piuhoissa voi olla kosteutta.

    Comment


      #3
      Jos on yhtään samanlainen kun edellisen korimallin audin automaatissa, niin vaihteistossa on monitoimikytkin, joista yksi kärkipari ohjaa pakkivalon relettä.

      Comment


      • #4
        Omassa A4:ssa teki alkusyksystä samaa, huollossa vaihtoivat toisen takavalon pohjan olemattoman hapettuman takia ja vaikuttaisi että sillä korjaantui.

        Comment


        • #5
          Aamulla jäi taas palamaan, keppi tuntui nahkealta pakilta vapaalle vetäessä(ei selvää pykälää).
          Tilanne korjaantui kun laitoin pakin takas ja uudelleen vapaalle, valot sammuivat.

          Miten tos on tuo kepin toiminta toteutettu?, ku ei oo kokemusta kun jenkin automaatista jossa oli aikamoinen määrä mekaanisia taakeja kepin ja laatikon välissä..

          Comment


          • #6
            Joo elikkäs itellää jää kans omassa autossa nytten pakkivalo palamaan, virtojen laittettua päälle. Kyseessä siis A4 B5 1.8t.

            Tein juuri J-plug? kyseisen remontin, siis tuommone muovikoppa, jossa 3 lähtöä ja 2 anturi paikkaa, niin tuommoinen härpäke tuli vaihdettua. Sijaitsee siis koneen takaosassa. (ennen remonttia siis jäähdytysnesteet vuoti vaihdelaatikon päälle.) Remontin jälkeen kaikki toimi ok, mutta nytten illalla katsoin niin pakkivalot tosissaan palaa kokoajan. Sulakkeen repäisin irti, ja valot sammuivat. Pistokkeen kans ku repäsin irti kontista, niin silloin tuon puoleinen valo sammui. Mikähän mahtaisi olla vikana?

            Mittasin mittarilla takavalojen pistokkeelle tulevaa virtaa niin 1 pinniin tulee koko ajan virtaa, vaikka mikään valokatkaisija ei olisi päällä. Ilmeisesti kyseessä juuri tämä pakkivalon pinni.

            Onko tälle pakkivalolle oma rele jossakin? Tiestysti maadoitusvikakin voisi olla, mutta en äkkisältää keksi missä se olisi, kun johdotkin näyttivät päällisin puolin ok. Kiitoksia etukäteen, suht kiire ois tän kanssa.

            Comment


            • #7
              Tänää ehin vähä tutkailla lisää tuota.

              Johtosarjat ovat hyvässä hapessa. Ja luulisin, että vika ei ole maadoituksessa. Kaikki muukin ok, ja relettä ei tälle taida edes olla, en ainakaan löytänyt. Luultavasti siis toimii katkasijalla. Ja niinhän tuo toimiikin.

              Veikkaampa kovasti, että kyseisen osan vaihdossa ( viesti #6 mainittu) lurautti sen verran nesteitä silloin, kun irroitin, että nyt myös anturi ottanut nokkiinsa kosteudesta. Audin anturit kun ovat erityisen herkkiä kosteudelle (ainakin tuntuu siltä :)

              Siispä irrotin pakkivalot kokonaan pois ja ajelen nytten viikon ilman, saa nähä jos paikat ois kuivunu, ja valo pelais taas normaalisti. Jos ei, niin täytyy tutkailla enemmän asiaa.

              Mitenkäs tuo anturin vaihto, onnistuuko mitä kautta helpoiten? ja tämä luultavasti käy: http://www.varaosa24.fi/fi/varasto2/...,0,1/76195,159.

              Comment


                #8
                Pakkianturi on ainakin B7 quattro mallissa noin keskivaiheella autoa laatikon pohjassa, vaihto onnistuu alakautta toisin nosturia apuna käyttäen. On alttiina kosteudelle ja oli ainakin itsellä syynä pakkivalojen päälle jäämiseen.

                Comment

                Working...
                X