Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Sisustan värikoodin tulkinta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Sisustan värikoodin tulkinta

    Eipä löytynyt haulla / googlettamalla apua tähän kohtuullisella vaivalla, joten heitetään kysymys audi-kansalle:

    Oman sisustan värikoodi on NOB/LE, mikä tälle värikoodille on audin virallinen vastine? Tiedän kyllä, että kyseessä on beige, mutta onko sille olemassa jotain muuta virallista nimitystä, kun audilla tuntuu olevan noita jive, swing ja niin edelleen? Sisältääkö tuo värikoodi molemmat sisustan sävyt eli NOB = sävy X ja LE = sävy Y?

    Löysin kyllä koodinpurkuohjelmat varusteille ja ulkopinnan maalille, mutta tämä oli astetta hankalampi =)

    Kiitos!

    #2
    Se ei ole o vaan nolla. Minusta ensimmäinen osa on sisustan pääväri+penkkien materiaali (esim. beiget kangaspenkit+paneelit) ja jälkimmäinen sen sisustan yhdistelmävariaatio, esim. beige+puulistat tai beige+alulistat tms. Ehkä... ETKAn mukaan kuitenkin PR-no/Combination.no eli varustenro/yhdistelmänro.

    Comment


    • #3
      Okei, eli meni numerot ja vokaalit sekaisin =) Kuulostaa ihan loogiselta tuo kertomasi. Tässä olis ratinvaihtoprojekti aluillaan niin sen takia haluaisin tietää tarkemmin tuon, jotta uus ruori olis sitten samaa sävyä muun sisustan kanssa. Löytyisikö tähän joku taulukko tai kooderi, kuten varustekoodeillekin on?

      Comment


        #4
        ETKAssa on taulukko, mutta ei siinä eritellä sen enempää kuin väri ja penkkien materiaali.

        Comment


          #5
          Ilmeisesti sporttiratti hakusessa, vai? Ei niissä mielestäni kovin monta värivaitoehtoa tunnu olevan, musta, harmaa, valean ruskea,siis beige. Ehkä ennemmän tulee eroa sen keskiön kanssa.
          Itse ostin netin kautta "uuden" ja osoittauttui uudelleen lehmällä päällystetyksi jossa tikkaukset saman sävyksiä kun Chess kangas. Keskio vähän tummempi.
          Jos sinulla beige nahka sisustus saattaa olla hankalampi ehkä löytää ebaystä, huuto.netistä,jne....

          Comment


          • #6
            Nojuu, sporttiratti niillä radion ohjausnappuloilla oli tarkoitus hankkia. Sisusta beige eli paneelit sekä kangaspenkit. Kojelauta, ratti ja ovipaneeleiden yläosat on hieman tummemmat, lähinnä harmaat kaiketi. Pitäis osata päättää, että hankkiiko beigen vai harmaan ratin :) Tarkoitus on laittaa tuollainen hieman uudempi ratti, vaikka modaamiseen joutuukin näkemään enemmän vaivaa.

            Comment


            • #7
              Vastaanpa tässä itse itselleni: Löytyi siis syvältä netin uumenista hakemalla oven diskantin verkon osanumerolla:

              Omassa tapauksessani tuo -LE tuossa värikoodissa tarkoittaa beigen väristen osien kohdalla "twist"-nimellä kulkevaa väriä ja sisustan tummemmat paneelit ovat "jive"-värimallin mukaiset (gray beige).
              Eli nyt siis jive-värimallin mukaista rattia metsästämään =)

              Comment


                #8
                ONNEA metsästykseen!!!!

                Comment


                • #9
                  Lainataanpa tätä hiukan. Mistä pitäis lähteä etsimään -98 S8 nahkapenkkien värikoodia? recarot siis kyseessä jos tästä jotain apua. Pitäis vähän ehostus tarvikkeita tilailla.

                  Comment


                    #10
                    Ziree hei varustetarrasta pitäisi löytyä.
                    Varapyoräkotelosta yleensä jos huoltokirja ei tullut auton mukaan.
                    Toki marmorilta saa VIN:lla maksua vastaan.

                    Comment


                      #11
                      Mistähän kannattaisi kysellä Exclusive sisustan värikoodia? Laitoin Audille Saksaan viestiä ja ohjasivat K-Caaraan, josta sain saman vastauksen mitä huoltokirjassa lukee (FZ/FZ), vaikka sisusta on kahta eri harmaata. Auto on alunperin Saksaan myyty ja sieltä uitettu Suomeen.

                      Paras vihje on tällä hetkellä maton lapusta löytyvä Jetgrau/Wolkengrau, mutta oishan se varmaan ihan hyvä virallinenkin varmistus asiaan saada. Liekö tuossa lapussa jotain muuta ”koodia”, joka valottaisi asiaa? Ikävää, jos jotain sisustan osaa tarvii tilata ja tuputetaan mustaa osaa. Luulisi Audilla olevan jonkun näköinen rekisteri, että millä kokoonpanolla tilattu tai lähtenyt tehtaalta? Pitäisi vaan löytää se oikea kontakti, joka ottaisi asiakseen selvittää.
                      Attached Files

                      Comment

                      Working...
                      X