Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Antenniongelma, A6 Avant -99

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Antenniongelma, A6 Avant -99

    Laitoin omaan autooni (audi A6 Avant) suksiboksin ja ongelmaksi tuli että anteeni menee mutkille kun boksi katolla. No sittehän ei oikeen voi kuunella radiota. Ostin motonetistä haievä anteenin ja laitoin siihen vielä paremman virittimen mitä mukana tuli. Tuloksena on edelleen että radiokanavat eivät kuulu hyvin.

    Onko kellään ideoita miten kannattaisi toteuttaa tuo anteeni ongelma että sais radiot kuulumaan vaikka on boksi katolla? Lasianteeni vai mikä olisi hyvä?

    #2
    Kaivellaanpa vanha aihe pinnalle - A6 C5 Avant ja sama ongelma. Tosin Motonetin antenni korjasi tuon vinousasian, mutta löytyykö muuta ratkaisua? Hainevä, jonniinlainen?

    Autossa on RNS-E, siis myös GPS ja GSM.

    Comment


    • #3
      Ei mulla ole ollut mitään ongelmaa radion kuuluvuuden kanssa, vaikka antenni ollut mutkalla boksin alla. Orkkis antennihan joustaa hyvin, onko jossain vaiheessa vaihdettu tarvikepiiska tilalle?

      Comment


        #4
        Ei sillä, etteikö kuuluisi, mutta oli sen verran mutkalla, että en raaskinut tuota orkkista jättää suksiboksin alle taipumaan. Kokemusta tuosta stuntista on muutaman vuoden takaa, että se antenni ajan oloon kärsii siitä.

        Laitanpahan keväällä piiskan takaisin - vastahan tuo boksi tänään nostettiin ylös!

        Comment


          #5
          Mahtaisikohan tällainen passata bolt-on tuohon A6 C5 Avanttiin? Nyt katolla on (turhna pitkä) piiska, jonka juuressa lukee "GPS". Eli onkohan mahdollisesti liitin sama?

          Comment


            #6
            Vanahahan tämä triidi on, mutta hankin tuon antennin (tarvikehainevä), joka muuten pelitti, mutta radio ei tahtonut toimia. Kuuluvuus heikkeni radikaalisti. Piti palauttaa se entinen, alkuperäinen. Siis https://milautoparts.es/en/code_product/8l0035501e/

            Mutta onko tuolle antennille tosiaan C5 fl-maailmaan haineväkorvikettakaan? Olemassa, siis. Tuo 8 vuotta vanha linkki ei toimi, mutta arvaan, että tarvittaisiin GPS/GPS/radiohainevä, jossa siis kolme karvaa hyttiin.

            Comment

            Working...
            X