Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kokemuksia 2-din radio/navi-vehkeistä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #91
    Hei!

    Audi A3, 2009. Hankittu Android-radio joka muistuttaa stock RNS-E radiota (näyttö, nappulat oikealla ym.) Asennettaessa jäi joku johto väärin ja olisi tarjoitus korjata. Mutta laite "napsahti" paikalleen.
    Laitteessa on samat reiät kuin alkuperäisessä radiossa. Mukana seurasi neljä työkalua, joilla alkuperäinen radio lähti todella helposti pois. Tässä Android-laitteessa työkalut eivät kuitenkaan toimi. Kahteen alimmaiseen reikään eivät mene ollenkaan, kahteen ylimmäiseen menevät ilman mitään estettä, heiluvat vain kolossa.

    Miten tuon radion saa irti, jos noita työkaluja ei voi kerran käyttää? Koitin vähän varovasti ruuvimeisselillä väännellä, mutta eihän se sillä pois lähde.

    Jos joku on täältä Porin lähistöltä ja haluaa auttaa, niin olisi ihanaa. Muutoin, otan vihjeitä vastaan mitä mä ton kanssa teen :)

    Comment


      #92
      Kai se lähtee samoilla työkaluilla, yritä uudestaan eri tavalla. Onko sulla linkki jotta voisi katsoa mistä radiosta kyse?

      Comment


      • #93
        Siis, mä koitin joku tunnin verran sitä ketkuilla ulos eri tavoilla noilla avaimilla. siis ei lähde. Ylemmissä reiissä ei oo mitään vastassa, ihan sama pistääkö sinne vai jättää taskuun. Siellä ei vaan ole mitään mihin ne ottas kiinni. Alempiin reikiin ei edes mene sisälle.
        Ja kyllä, tiedän kyllä miten ne kuuluis mennä. Kuten sanoin, alkuperäinen radio tuli ihan nätisti kun ne työkalut naksahtaa kiinni niihin reikiin kuten kuuluu.

        No noita myydään niin siljoonalla eri merkillä ja merkittömänä, että en tiiä paljonko siitä hyötyy, mutta siis tän tyylinen: https://www.amazon.co.uk/Android-Ste.../dp/B089ZXT6X5

        Comment


          #94
          Otattanee hanskalokeron ja kuskinpuolelta kojelaudan alusmuovin irti, jotta pääsee meisselillä kampeamaan niitä kynsiä ja työntämään soittimen ulos. Muistaakseni vastaavassa 'mate in kiina' 2din soittimessa ei nuo kynnet edes lukittuneet oikein,mutta soitin pysyy kyllä muutenkin.

          Comment


          • #95
            Audi a4 b8 Android soitin?
            Onko kokemuksia että toimiiko nuo 200e kiina mallit ja kuuluuko radio hyvin? Pojan autoon mietin tuommoista missä olis Car Play myös, ja saa tarjota jos jäänyt hyllyyn
            Paiskaa viestiä o4oo 84 26 85 Thanks
            Viimeksi muokannut Killeri; 3.2.2023, 19:22. Perustelu: Otsikkoeiole osa viestiä.

            Comment


              #96
              Ei ole parin sadan kiinamalleista kokemusta, mutta edellisessä B8 A5:ssa, jossa ihan hinnat alkaen Concert-soitin, RSNav pelasi vallan mainiosti. Nyt B8.5 SQ5:ssa on tuommonen ~kolmen sadan Carplay/Android Auto-purkki, joka sekin tuntuu pelaavan kuin odotettu, Roadtop on merkiltään. Tuo RSNav ei ole halvin, mutta on paras ja uskallan kyllä suositella. www.rsnav.com

              B8/8.5 ei siis sinänsä vaihdeta radiota, eli metsäradiota voi kuunnella ihan sillä auton orkkismankalla, nuo uudet Android-käikäleet tulevat ns. piggyback asennuksena johtosarjan väliin, joko hyödyntäen olemassa olevaa näyttöä, tai uudella kosketusnäytöllä, joka on periaatteessa vain Android-tabletti, joka on rakennettu Audin infraan sopivaksi.

              Comment


                #97
                Meillä on nyt pari kuukautta ollut A4 b8.5 näyttö vaihdettuna tuollaiseen B9 lookkiin. Huomioina että paketista löytyi uudemmalla android auto softalla oleva päivitetty paketti joka toimii myös langattomasti android autolla. Hieman piti dremeliä näyttää että sain sovellettua tuon näyttö osuuden adapterin istumaan alkuperäisen näytön kehykseen viimeistelläkseni mahdollisimman oem tyylisen asennuksen.
                Avopuoliso käyttää apple car play toimintoa kun itse taas android autoa. Kummankin toiminta ollut oikein hyvä ja ollaan oltu tyytyväisiä. Autossa kun ei ollut bluethoothia ollenkaan musiikin kuuntelua varten ja d2 s8 olin jo tottunut käyttämään alpinen halo9 android autoa ei sitä ilman enään halunnut olla. Viellä pitäisi tuo oma s3 8v päivitellä tottelemaan android autoa. Tuntuu vain jotenkin vanhalta jo 2015 vuoden auto ilman näitä ominaisuuksia.

                https://www.sk-autosound.fi/kauppa/x...-a4-2007-2015/

                Comment


                • #98
                  Audi A6 C5 Allroad 2.5tdi
                  Otsikon mukainen alkuperäinen radio meni rikki.
                  Haluaisin tilalle tavallisen 2-din mankan tai jonku Android laitteen.
                  Mistä löytyisi adapteri johtosarja väliin.
                  Tai hyviä neuvoja miten muut on näitä vaihtanu ?
                  ​​​​​​

                  Comment

                  Working...
                  X