Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

MMI, asetukset eivät ole käytettävissä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • MMI, asetukset eivät ole käytettävissä

    32tkm vasta ajettu ja vuoden 2020 Q2:n MMI alkoi oireilla. Peruutuskamera ei mene päälle, kuuluu vain piippaus kun laittaa pakin päälle. Tutkat kyllä toimii. Myöskään kaikkiin asetuksiin ei enää pääse MMI:n kautta. Radio ja sen asetukset kyllä toimii normaalisti. Mutta muuten toiminnot näkyvät harmaina ja näytöllä lukee, että palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Esim. rengaspaineita ei saa nollattua. Tehdasasetusten palautus onnistui MMI:n kautta, mutta tästä ei ollut apua. Huoltamollehan tää on vietävä dianosoitavaksi, mutta kysellään nyt ensin täältä, onko vastaavanlaisesta kokemusta?

    #2
    Oletko kokeillut buutata MMI:n? Olisikohan tuossa mallissa niin, että pidät yhtäaikaa pohjassa NAV/MAP + RADIO + keskinäppäin, ja päästät irti.

    Comment


    • #3
      Olen (NAV//MAP+RADIO+keskinäppäin), mutta ei apua. Bluetooth myös kadoksissa, joten puhelinta ei saa yhdistettyä..Sulakkeet tarkistettu, nekin kunnossa.
      Viimeksi muokannut karpaasi70; 5.4.2023, 05:18.

      Comment


        #4
        Eipä tuossa buuttauksen ja tehdasasetusten palautuksen lisäksi voi oikeen muuta tehdä kun korkeintaan lukea vikakoodit. Nekin kertovat lähinnä kuinka kallis korjaus on tulossa. Noin uudessa luulisi saavan muitakin maksamaan kuluja.

        Comment


        • #5
          Sitä tässä vähän pelkäänkin, että kallis remppa tulossa. Jo pelkkien koodien luku merkkihuollossa karkeasti sen 200€+100€/h…Ja jos tuo MMI boksi on hajalla nuinkuin epäilen, niin muutama tuhat € päälle..Joo luulis myyjän virhevastuutakin olevan, kun elokuussa paikallisesta liikkeestä ostettu…

          Comment


            #6
            Ja ehkä maahantuojakin osallistuu kun noin tuore ja vähänajettu. Siis jos boxeja menee vaihtoon.

            Comment


            • #7
              Sen verran päivitystä, että auto kävi k-autossa ja selvittiin alle satasen kustannuksella. Jostain syystä infomaatioelektroniikka hukannut koodauksen. Uudelleen koodaus ja homma lähti pelittämään…

              Comment


                #8
                Hyvä että noin pienellä selvisi.

                Ajetaanko autolla vähän eli onko akun lataus heikko? Noissa tapauksissa on koodauksia päässyt hukkumaan.

                Comment

                Working...
                X