Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Startatessa vain sirinää A6 C5

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Startatessa vain sirinää A6 C5

    Tuli 2004 Audi kutoseen 1,9 tdi ongelma. Vaihdoin kuskin puolelle uuden lukon ja sen jälkeen startatessa kuului konepellin alta vain sirinää ja kojetaulun valot himmenivät ja kirkastuivat vuorotellen. Liekö sattumaa, että juuri samalla meni startissa jotain, vai johtuiko lukon vaihdosta. Lukon myyjä painotti, että lukko on sopiva ja siinä on siru ok. Onko tällaista tullut eteen muille ja miten on asia ratkaistu? Vaihdoin ensin vänkärin puoleisen lukon eikä se aiheuttanut mitään ongelmia.

    #2
    Aloitetaan siitä että lukossa ei ole mitään sirua. Jos olisi ajonesto-ongelma auto käynnistyy ja sammuu samantien, samalla ajonestovalo vilkkuu mittaristossa. Tuo kuulostaa siltä että akku on tyhjentynyt, kokeile toisella akulla/apuvirralla.

    Jos vielä ei tapahdu mitään, nosta auto, ota pohjamuovi pois ja vasaralla lyö sitä starttia, voi olla että tokenee ja pääset starttikaupoille.

    Comment


      #3
      Kuuntele konehuoneesta mikä siellä sirisee, Vaikuttaa huonolta kontaktilta jossain.

      Comment


      • #4
        Kiitos Killeri! Tiesit missä vika on. Uusi akku ja kaikki toimii. Yritin ensin paikallistaa sirinää, mutta en oikein siinä onnistunut.

        Comment

        Working...
        X