Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C6 -06 apukuskin peilin kääntömoottorit toimii ylös-alas väärinpäin

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A6 C6 -06 apukuskin peilin kääntömoottorit toimii ylös-alas väärinpäin

    Autossa on siis peilinkääntö alas pakilla. Jokin aika sitten lakkasi pelaamasta kokonaan säätö ylös-alas. Aika vahva oletus oli että moottorit olivat antautuneet, taisi antaa vikakoodiakin siitä suoraan. Tilasin käytetyn kääntöyksikön peilin sisälle. Se vaihdettiin ja peili alkoi pelaamaan joka suuntaan sillä erotuksella että kun sitä säätää kuskin ovesta ylös-alas niin lasi liikkuu juuri päinvastoin. Mutta taas sitten kun säätönapin kääntää apukuskin peilille ja laittaa pakin päälle niin lasi kääntyy aivan oikeeseen suuntaan eli alas. Kuskin peilissä säädöt toimii ihan oikein ja apukuskin peilikin toimi silloin kun vielä toimi aikoinaan. Etka ei millään tavalla erottele noita yksiköitä, paitsi jos on muistipaikat, jolloinka peilin säätöyksikössä on 7 nastaa, tavallisessa 3. Samat yksiköt molemmin puolin autoa. Missä ihmeessä on vika?

    #2
    Hei, saitko selville mistä tuo johtui? Itselläni ollut samanlainen murhe peilien ja sen kytkimenkin vaihdon jälkee paitsi että vasenmassa eli kuskin peilissä - mikä tietty vielä harmittavampaa. Kun saisi jostain selville mottoreille V17 ja V149 tarkoitetut suunnat (ylös/alas ja sitten vas/oik. Sain aikoinaan tuon toimimaan nappulasta oikein, kun vaihdoin peilin kaapeliliitoksessa T16i langat/pinnit 7 ja 8 ristiin mutta kun minulla on muistilla varustettu jakkara niin muistipa ei tuota kääntöä tee oikein vaan kun vaihdan muistipaikkaa 1<2 tai päinvastoin niin aparaatti kääntää peilin aina ihan vintalleen. Edit/4.4.2024/ Eipä taida onnistua kytkimeltä muuttaa mitään siten että vaikuttaisi, se on rakennettu vastushilana tms. eikä s-kaavio kerro mitään sen sielunelämästä, vastusarvoista tmv. Täytynee metsästää parempi kytkin ja palata alkuperäiseen kytkentään. Kiitokset vinkistä evinrude.
    Viimeksi muokannut KVikstedt; 4.4.2024, 23:00.

    Comment


    • #3
      vaihdoin peilin kaapeliliitoksessa T16i langat/pinnit 7 ja 8 ristiin
      Kokeile kääntää tekemäsi muutos takaisin ja suorita muutos peilin säätönapilla. Muisti-ohjaus menee mielestäni säätönapin ohi.

      Comment


        #4
        Ei ole selvinnyt, eikä ole nyt sitten enempää tutkittukaan.

        Comment

        Working...
        X