Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

TTS MK2 sadetutkako?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    TTS MK2 sadetutkako?

    Autoon vaihdettiin kesällä uusi tuulilasi. Aikaisemmin autossa oli ominaisuus että jos pyyhkijät olivat 1-asennossa (jatkuvasti päällä, hidas) niin sateen loppuessa pyyhintä lakkasi ja jos ei satanut enää niin kovaa niin meni autom. tihkuasentoon. No nyt tämän lasin vaihdon jälkeen ominaisuutta ei enää ole. Lasifirmassa väittivät että autossa ei ole sadetutkaa. No mikä tuo ominaisuus sitten on ja miksi se lakkasi toimimasta lasin vaihdon jälkeen? Samassa firmassa lasi vaihdettiin kertaalleen aikaisemmin ja sen jälkeen toimi kyllä ok.

    #2
    Siinähän se anturi on taustapeilin kiinnityksessä keskellä lasia vasten. Helppo katsoa, että onko anturia.

    Comment


      #3
      No joo sadetutkaa ei sitten kai ole mutta tänä aamuna näytti kuitenkin toimivan kuten ennenkin. Eli homma ok?. Kai tää sitten on joku muu ominaisuus.

      Comment


      • #4
        Kyllä siellä taustapeilin jalassa on varmaankin se anturi on sisällä, ei kai se nyt oikein muuten sitä pyyhkimistä voi mitenkään säätää sateen mukaan. Lieneeköhän tuo muuten itseasiassa jopa ihan vakiovaruste TTS:ssä? Omassa se sieltä löytyy ja tosiaan siinä 1-asennossa sateen mukaan pyyhkii.

        Comment


          #5
          Jossain edellisessä audissa, missä ei ollut sadetutkaa, niin pyyhkijät hidasti nopeutta kun pysähtyi esim liikennevaloihin. Eli jos pyyhkijät oli tihku asennossa ne pysähtyi kokonaan, jos ne oli ”ykkös” nopeudella ne meni tihkutilaan. En muista vaatiko pysähtymistä, vai riittikö vaan ns kävelyvauhti.

          Comment


            #6
            Varmaan tästä just kyse. Meillä molemmissa autoissa sama ominaisuus (A3 ja TTS). Kummassakaan ei ole sadetutkaa. Jännä ettei kukaan tiennyt tuosta edes Audin huollossa mitään.
            Viimeksi muokannut Killeri; 10.10.2022, 09:22. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

            Comment


            • #7
              Eli se ei nyt siis varmaan ennen lasin vaihtoakaan sateen mukaan säätynyt, kuten ekassa viestissä kirjoitit?

              Comment


                #8
                Ei säätynyt ei kun en tiennyt että on tällainenkin ominaisuus olemassa. No onneks joku sentään tiesi ?. Kiitokset Janikselle.

                Comment

                Working...
                X